• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99031005731
  • خبرنگار : 30054

اهمیت نماکاری و مصالح مناسب اجرای نما

اهمیت نماکاری و مصالح مناسب اجرای نما

آنچه که در نگاه اول به یک ساختمان باعث جلب‌ توجه می‌شود، نمای ساختمان می‌باشد. به همین خاطر می‌توان گفت طراحی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ساختمانچی، در طراحی نمای ساختمان عوامل و فاکتورهای زیادی دخیل هستند که باید به آن‌ها توجه شود. برای مثال علاوه بر زیبایی، انتخاب مصالح با توجه به شرایط آب و هوایی و هم‌چنین موقعیت جغرافیایی از دیگر عواملی است که باید به آن‌ها توجه شود. در ساخت نمای ساختمان از مصالح مختلفی استفاده می‌شود. برای مثال سنگ، فلز، آجر، ترموود، سنگ آنتیک و غیره از جمله مصالحی هستند که از آن‌ها در ساخت نما استفاده می‌شود. برای مثال می‌توان گفت، نمای آجری از جمله نماهایی است که از گذشته تا به امروز مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته و افراد زیادی ترجیح می‌دهند برای طراحی نما از آجر استفاده کنید.

نمای سنگ از جمله نماهای لوکس به شمار رفته و هیچ‌گاه قدیمی نمی‌شود. نمای سنگ می‌تواند در طول مدت زیادی زیبایی خود را حفظ کرده و نظر افراد را به خود جلب نماید. استفاده از سنگ در طراحی نما می‌تواند هزینه بالاتری نسبت به سایر مصالح در برداشته باشد. باید توجه داشت که سنگی که به این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد، از استحکام و دوام بالایی در برابر عوامل محیطی مانند باد، باران، نور خورشید و غیره برخوردار باشد. هم‌چنین باید توجه داشته باشید در صورت تمایل به طراحی نمای سنگی نکات لازم در جهت مراقبت از آن را نیز رعایت کنید. برای مثال نمای سنگ هرچند سال یک‌بار نیاز به نماشویی دارد. هم‌چنین باید طی یک برنامه منظم از سلامت سنگ‌ها اطمینان حاصل کرده و در صورت نیاز نسبت به تعمیر آن‌ها اقدام نمایید.

از جمله سنگ‌هایی که برای طراحی نما از آن‌ها استفاده می‌شود می‌توان به سنگ مرمر، سنگ تراورتن، گرانیت و سنگ آنتیک اشاره کرد. هر کدام از این سنگ‌ها زیبایی و ویژگی‌های خود را دارد. همان‌گونه که در بالا اشاره شد، برای انتخاب سنگ مناسب باید به نکاتی از جمله مقاومت آن در برابر عوامل محیطی و شرایط آب و هوایی توجه کرد. برای مثال سنگ آنتیک نمونه‌ای از بهترین انواع سنگ‌هایی است که می‌توان از آن برای اجرای نمای ساختمان استفاده کرد. چرا که این سنگ از مقاومت خوبی در برابر تغییرات محیطی مانند یخ‌زدگی، رطوبت، فشار، خراش و ساییدگی برخوردار می‌باشد. این سنگ به دو دسته سنگ طبیعی و سنگ مصنوعی تقسیم‌بندی می‌شود.

سنگ آنتیک نسبت به سایر سنگ‌ها از وزن کم‌تری برخوردار بوده و بار کم‌تری بر ساختمان وارد می‌کند. از دیگر ویژگی‌های این سنگ که آن را به متریالی مناسب برای طراحی نما تبدیل کرده، می‌توان به چسبندگی خوب آن روی انواع دیوار مانند دیوارهای گچی و غیره اشاره کرد. تنوع رنگ و طرح این محصول بالا بوده و از این‌ رو می‌تواند پاسخگوی سلایق مختلف باشد. از دیگر ویژگی‌های منحصربه‌فرد این سنگ می‌توان به شستشوی آسان آن‌ها اشاره کرد. تمام این موارد در کنار هم سبب شده که این سنگ به نمونه‌ای از سنگ‌های مناسب برای طراحی نمای ساختمان تبدیل شود؛ اما باید توجه داشت که این سنگ قابلیت استفاده در قسمت‌های قوسی و منحنی شکل ندارد. هم‌چنین امکان تجمع حشرات در بین بندهای این سنگ نیز وجود دارد که باید به آن توجه شود.

سنگ آنتیک با توجه به ویژگی‌هایی که دارد، از قیمت مناسبی برخوردار بوده و از این‌رو از لحاظ اقتصادی نیز مقرون‌به‌صرفه می‌باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha