«محسن صادقیان» در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت شورای اسلامی شهر هرات، نقش مهم شوراها در نظارت بر شهرداری ها را خاطرنشان کرد و گفت: طرحهای عمرانی و زیرساختی خوبی در شهرستان خاتم انجام شده یا در حال انجام است.
وی خبر خوبی را به مردم شهرستان خاتم داد و اعلام کرد: در آیندهای نزدیک عملیات اجرایی باند دوم هرات - هرابرجان آغاز می شود.
معاون عمرانی استاندار درباره مسائل شورای اسلامی شهر هرات نیز دستور داد: در هفته های آینده موضوعهای مطرح شده با حضور مدیران کل مرتبط مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات ارائه شود.
اعضای شورای اسلامی شهر هرات در این نشست به بیان برخی از مشکلات طرح تفصیلی شهر هرات و همچنین ضرورت اصلاح ورودی شهر هرات از سمت نیریز فارس و کمبود پارک و فضای سبز پرداختند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، ایجاد مجتمع فرهنگی هنری شهر هرات یکی از موارد مطرح شده در جلسه بود که درخواست شد مراحل قانونی و اداری برای اجرایی شدن این پروژه در سال جاری انجام شود.
انتهای پیام
نظرات