• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99030602698
  • خبرنگار : 90092

بازگشایی هتل‌های ابوظبی

بازگشایی هتل‌های ابوظبی

پس از دو ماه و شرایط کرونایی، هتل‌های ابوظبی فعالیت خود را از سر می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، دپارتمان فرهنگ و توریسم ابوظبی اعلام کرد، دستورالعمل‌های دقیقی را منتشر کرده است تا هتل‌ها بتوانند با رعایت آن‌ها، رستوران‌ها، سالن‌ها، بارها، سواحل، استخرها و سالن‌های ورزشی خود را بازگشایی کنند. براساس این دستورالعمل‌ها، هتل‌های ابوظبی از هفته آینده فعالیت خود را از سر می‌گیرند.

مطابق دستورالعمل‌ها، این بخش‌ها فعلا از ساعت ۶ صبح تا ۷ عصر فعالیت خواهند کرد. ضمنا محیط هم باید به‌طور مرتب ضدعفونی شود. محل‌های ورود و خروج هم باید از هم تفکیک شوند. همچنین فاصله اجتماعی باید رعایت شود و فاصله میزها باید ۲.۵ متر باشد. همه مراجعه‌کنندگان هم باید ماسک بزنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha