به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس نظرسنجی روزنامه ماینیچی شیمبون که امروز (شنبه) انجام شد، مشخص شد که این کاهش میزان حمایتها از شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن و کابینه وی، در پی استعفای دادستان ارشد این کشور پس از رسوایی قمار از سوی وی اتفاق افتاده است.
"هیرومو کوروکاوا"، رئیس دفتر دادستان کل توکیو که نزدیک به آبه است، روز پنجشنبه در جریان وضعیت فوقالعاده برای کنترل ویروس کرونا به اتهام قمار استعفا کرد.
این استعفا ضربهای بر پیکره دولت آبه است که میزان حمایتها از وی بابت نحوه رسیدگی به کروناویروس کاهش داشته است.
بر اساس نظرسنجی ۲۳ مه که توسط این روزنامه و مرکز تحقیقات اجتماعی انجام شد، میزان رضایتمندی از آبه از ۴۰ درصد به ۲۷ درصد کاهش داشت؛ نظرسنجی قبلی مربوط به ششم مه سال جاری میلادی است.
میزان عدم رضایت از آبه از ۴۵ درصد به ۶۴ درصد افزایش یافته است.
این نظرسنجی همچنین مشخص کرد که حدود ۵۲ درصد از شرکت کنندگان خواستار اقدامات سختتر علیه کوروکاوا شده و گفتهاند که وی باید در معرض اخراج انضباطی قرار گیرد.
همچنین سه چهارم از شرکت کنندگان نیز گفتند که آبه را باید مسئول تاخیر در بازنشسته کردن این دادستان کل از فوریه دانست.
میزان حمایتها از حزب حاکم لیبرال دموکرات آبه از ۳۰ درصد به ۲۵ درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام
نظرات