• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99023021655

روز جهانی خانواده و پلشت‌انگاری همجنسگرایی

روز جهانی خانواده و پلشت‌انگاری همجنسگرایی

آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست می‌گوید: همه فرهیختگان و صاحبان تاثیر باید در راستای نهادینه کردن تقدس و ضرورت‌انگاری تشکیل خانواده و پلشت‌انگاری همجنسگرایی قدم بردارند.

به گزارش ایسنا، متن یادداشت این استاد حوزه علمیه قم به شرح زیر است:

«باسمه تعالی
*به بهانه روز جهانی خانواده*
از پدیده‌هایی که ضرورت، صلاح و سداد آن بر هیچ کس پوشیده نیست، ازدواج و تشکیل خانواده است.
در شریعت حکیم اسلام نه تنها بر ضرورت این کار تاکید شده، بلکه *"امری مقدس"* انگاشته شده است. از آیات الهی به شمار رفته، محبوب‌ترین بنا نزد خداوند قلمداد شده است و فقیهان، به استحباب ذاتی آن فتوا داده‌اند.
در کنار این تاکید و تقدس‌انگاری، شریعت عفیف بر تولید نسل و تشکیل خانواده هم تاکید کرده است.
واضح است که این دو دستور حکیم تا چه پایه می‌تواند به رستگاری فرد و جامعه کمک کند، عفاف را نهادینه سازد و دین‌داری مردمان را بالا برد. *سوگمندانه* باید گفت از جهات مختلفی، موانعی برای تشکیل این کانون الهی به وجود آمده است:
از یک سو امروزه تشکیل خانواده با آمیخت به رسومی غیرمنطقی، خرافی و پرخرج در کنار بی‌کاری و عدم اشتغال مناسب برای بسیاری از خانواده‌ها به یک آرزو که به شدت دیر دستیاب شده، تبدیل شده است.
از دیگر سو، برخی ناهنجاری‌های اخلاقی، غیرانسانی و دینی در کنار ازدواج و تشکیل خانواده  مطرح شده که موجب نگرانی است و رسالتی بزرگ را بر دوش عالمان، فرهیختگان، رسانه‌ها و حتی هنرمندان و صاحبان تاثیر می‌نهد.
خوانندگان این نوشتار کم و بیش، از جریان همجنسگرایی اطلاع دارند. امروزه نشانه‌های غیر قابل انکار یک هجوم چندساحتی (فرهنگی، سیاسی، اجتماعی) علیه فرهنگ نه فقط اسلامی بلکه دینی به طور مطلق بلکه و انسانی ظاهر شده است.
به راستی آیا نغمه‌های شومی که در برخی از کشورهای اسلامی (و یا همه) از جمله در افغانستان، تاجیکستان، ترکیه، آذربایجان و عراق در این‌باره شنیده شده یک اتفاق ساده است؟!
البته ملت‌های کشورهای نامبرده محترم، متین و متشرع‌اند لکن این متانت و تشرع نمی‌تواند مانع اثرگذاری برخی اقدامات شوم شود. به راستی چه منطقی پشت برافراشته شدن پرچم *ننگین کمان*، همجنسگرایی توسط سفارت کانادا و انگلستان در عراق است (به حسب اخبار). قاعدتا نمایندگی اتحادیه اروپا می‌داند که این حرکت عکس العمل مردم نجیب، دولت و مجلس عراق را در پی دارد لکن به قصد قبح‌زدایی و امتحان عکس‌العمل ها این حرکات صورت می‌گیرد. بر این اساس:
۱. همه فرهیختگان و صاحبان تاثیر (هرکس به اندازه و شکل کار خودش) باید در راستای نهادینه کردن تقدس و ضرورت‌انگاری تشکیل خانواده و پلشت‌انگاری همجنسگرایی قدم بردارند. چه خوب است این خواست به همه رهبران دینی به ویژه واتیکان و جناب پاپ هم برسد که حرمت شرق را به عنوان زادگاه انبیا ارج نهند و از ورود برخی سوغات‌های شوم از غرب به شرق تا آن‌جا که می‌توانند جلوگیری کنند.
۲. مطابق اصل دهم از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، حاکمیت موظف است همه قوانین و برنامه‌ریزی‌های خود را در جهت آسان کردن تشکل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی سوق دهد.
۳. همگان به ویژه مسئولان کشوری در جمهوری اسلامی ایران مواظب باشند که هیچ حرکتی، سهوی یا عمدی، از خود بروز ندهند که حکایت از غفلت از آن‌چه می‌گذرد بنماید. این حرکات از هرکس و به هر قصد و در هر حالی که سرزند، آثار وضعی مخرب خود را دارد.
۴. در برخی خبرها آمده بود : ۱۵ می روز جهانی خانواده است و سازمان ملل همچنان خانواده را واحد اصلی جامعه می‌داند. خبر خوبی است لکن جناب سازمان ملل و دیگران باید بدانند که *خانواده از دو جنس تشکیل می‌شود نه یک جنس*!

خداوند بزرگ همه انسان‌ها را به آن‌چه صلاح آن‌ها در آن است هدایت فرماید. پلشتی‌ها و پلیدی ها را بزداید.
حوزه علمیه قم - ابوالقاسم علیدوست
۱۳۹۹/۰۲/۳۰

انتهای پیلم

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha