• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99022719190
  • خبرنگار : 71553

وجود پنبه در حلیم دروغ است

وجود پنبه در حلیم دروغ است

رییس اتحادیه کباب، ‌حلیم و آش وجود پنبه در حلیم را دروغ دانست و اعلام کرد گوشتی که چندین ساعت پخته و رشته رشته می‌شود، شکلی شبیه الیاف و پنبه پیدا می کند.

برخی گزارش‌های رسیده به ایسنا خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد و برخی از مخاطبان نیز معتقدند که فروشندگان به جای گوشت در حلیم از پنبه استفاده می‌کنند. موضوعی که حسین محمدی - رییس اتحادیه کباب، حلیم و آش - آن را رد کرد.

حسین محمدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه وجود پشم، پنبه و الیاف در داخل حلیم و آش شله قلمکار دروغ بزرگی بوده و به نوعی توهین به ایرانیانی است که از سال‌های گذشته این غذاهای سنتی در سفره‌ افطاریشان جایگاه ویژه‌ای داشته است، گفت: گوشت وقتی ۸ ساعت پخته می‌شود، بافت گوشت از هم جدا می‌شود، شکلی رشته رشته و خلال به خود می‌گیرد و سپس این گوشت با پاروی سنتی کوبیده شده و مجددا ۸ ساعت با نشاسته، عصاره و لعاب سفید گندم مخلوط می شود، وقتی در آبکش شسته شود، حالتی مانند الیاف و پنبه پیدا می کند.

وی ادامه داد: هرکسی به این موضوع شک دارد، می تواند آن را به آزمایشگاه ببرد و متوجه شود که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی شود.

رییس اتحادیه کباب، ‌حلیم و آش با اشاره به اینکه بر تمام واحدهای عرضه آش و حلیم نظارت می شود،‌ اضافه کرد: وجود پنبه در حلیم شایعه و دروغ است.

وی در پایان به قیمت مصوب آش و حلیم اشاره کرد وگفت: قیمت هرکیلو حلیم و آش شله قلمکار ۲۵ هزارتومان و قیمت انواع آش بدون گوشت ۲۲ هزار تومان است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha