• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403110705110
  • خبرنگار : 50199

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد

سرمایه‌گذاری رو به رشد در صنعت مازندران

سرمایه‌گذاری رو به رشد در صنعت مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران از رشد قابل‌توجه سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان طی سال‌های پس از انقلاب خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.

نادعلی کهنسال یک‌شنبه ۷ بهمن ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت جوانان، گفت: تعداد واحدهای صنعتی فعال استان به ۲هزارو۷۰۳ مورد افزایش یافته است که در مقایسه با قبل از انقلاب رشد ۵۵۰ درصدی داشته و اکنون بیش از ۸۲ هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند، این میزان اشتغال نیز رشدی ۴۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: در حوزه معدن نیز پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم و تاکنون ۲۰۰ پروانه معدنی صادر شده که منجر به ایجاد اشتغال برای ۴ هزار نفر شده است. همچنین در بخش صنفی، ۱۹۵ هزار واحد با بیش از ۳۰۰ هزار شاغل در مازندران فعالیت دارند.

به گفته کهنسال، در سال‌های اخیر زیرساخت‌های صنعتی استان توسعه یافته و تاکنون ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی احداث شده است. ساخت یک شهرک صنعتی هزار هکتاری نیز در دستور کار قرار دارد.

او همچنین از فعالیت ۲۵ واحد صنعتی بزرگ ملی و چهار پایانه صادراتی تخصصی در زمینه‌های شیلات، گل و گیاه، کشاورزی و برنج در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر، تعداد شهرک‌ها و نواحی صنعتی مازندران به ۴۰ عدد رسیده است. این شهرک‌ها نقش کلیدی در توسعه زیرساخت‌های صنعتی و جذب سرمایه‌گذاران ایفا می‌کنند. یکی از پروژه‌های مهم در حال اجرا، ساخت یک شهرک صنعتی ۱۰۰۰هکتاری است که می‌تواند تحولی در جذب سرمایه و اشتغال استان ایجاد کند.

وی با اشاره به صدور ۲۷۵ مجوز تأسیس واحدهای صنعتی در سال جاری، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود این مجوزها با سرمایه‌گذاری ۲۱۴ هزار میلیارد ریالی، اشتغالی برای ۷۱۰۰ نفر ایجاد کنند.

مدیرکل صمت مازندران درباره صادرات استان گفت: در سال جاری بیش از ۱۵۰ هزار تن مرکبات صادر شده و ارزش کل صادرات غیرنفتی به ۲۹۸ میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است. همچنین، حجم کل صادرات استان به ۱.۳۷۸ میلیون تن رسیده که این رقم ۱۲ درصد افزایش یافته است.

کهنسال با تأکید بر تلاش‌های انجام‌شده برای تأمین کالاهای اساسی مردم در شرایط تحریم، افزود: با وجود تمام محدودیت‌ها، هیچ کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود و توسعه فروشگاه‌ها و شهرک‌های صنفی نیز از دیگر اقدامات شاخص بوده است.

به گزارش ایسنا، هم‌اکنون ۸۲ هزار نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند که این میزان ۴۵۰ درصد بیشتر از قبل از انقلاب است و این اطلاعات نشان‌دهنده روند رو به رشد صنعت در مازندران و نقش این استان در توسعه اقتصادی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۹:۰۱

عالیه

avatar
دیروز ۲۰:۵۲

شهر صنعتی آمله فقط که 45 درصد استانه نصبت که گفت نباید با 50 سال قبل مقایسه کنه اگه مقایسه ای باشه باید دسته کم بیست برابر رشد میداشتیم فرودگاه و مسیر قطارو بسیاری امکانات دیگه