به گزارش ایسنا، دبیر تشکلهای ملی گردشگری در جلسهای با رییسجمهور، میزان خسارت تحمیل شده از شیوع ویروس کرونا به صنعت گردشگری را فقط در دو ماه اسفند و فروردینماه رقمی بالغ بر ویروس ۵۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد. وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قبل از آن، برای جبران این خسارتها از دولت اختصاص ۳۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات را درخواست کرده بود که این پیشنهاد رد شد.
حالا پس از گذشت حدود سه ماه از تعطیلی تاسیسات گردشگری و بازگشایی تدریجی آنها، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با طرح سفر هوشمند که تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی دارد، از مردم خواسته با انتخاب سفرهای مجاز، از زنجیره خدمات گردشگری که با صد در صد خسارت در دوران کرونا مواجه شد، حمایت کنند.
معاون گردشگری درحالی از مردم خواسته که با انتخاب گروههای مجاز، مروج سفرهای حرفهای و مسؤولانه باشند که فعالیت و تبلیغ تورهای بدون مجوز برای سفر در تعطیلات عید فطر و نیمه خرداد آغاز شده است.
ولی تیموری در آخرین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور اشاره کرد که در حال حاضر بخش قابل توجهی از سفرهای داخلی با اهداف معنوی، زیارتی و کاری در حال انجام است و با این پیشبینی که توصیه در خانه ماندن جوابگوی شرایط حال حاضر نیست و در پی تحمل فشارها و اضطراب اخیر، بیشک با سفرهای هوشمند در تعطیلات عید سعید فطر مواجه خواهیم شد، از دستگاههای عضو ستاد سفر خواست به منظور خدمترسانی و نظارت بر سفرهای هوشمند برپایه سلامت، آمادگی کامل داشته باشند تا با غفلت در این امر، زمینه انتشار مجدد ویروس کرونا ایجاد نشود.
رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در سفر، یادآور شد: همزمان با تعطیلات عید سعید فطر، ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با رعایت کامل مقررات ایمنی و بهداشتی، آمادگی خدماترسانی شایسته به هموطنان عزیز را دارد. انتظار میرود گردشگران و مسافران، با انتخاب خدمات سفر مجاز و بستههای سفر هوشمند و برنامهریزی شده، به جای سفرهای مستقل و بیبرنامه، سفر مسؤولانه و حرفهای را در پیش گرفته و ضمن کمک به بازیابی و التیام بخشی صنعت گردشگری، از فعالان و زنجیره رسمی صنعت گردشگری کشور حمایت کنند.
انتهای پیام
نظرات