به گزارش ایسنا، ابراهیم متولیان با اشاره به اینکه کرونا چالشی است که جهان بشریت را مورد حمله قرار داده است، گفت: ما از این به بعد جهانی به دو دسته مانند قبل از کرونا و بعد از کرونا خواهیم داشت.
وی با بیان به اینکه بحث اصلی بحران کرونا، درمان کرونا است، افزود: در دنیا روشهای مختلفی جهت درمان این ویروس درحال کشف است اما، با وجود کشف بسیاری از داروها برای درمان کرونا همچنان با این مسئله روبرو هستیم که هیچ یک از این داروها تاثیری بر درمان ویروس کرونا نگذاشته است.
وی با تاکید به اینکه در چالش کرونا نباید این ویروس را ساده درنظر بگیریم، تصریح کرد: این چالش مسئله عظیمی است که توانسته دنیا را مورد حمله قرار دهد و جوانان ما درباره این مسئله مهم آگاه باشند.
متولیان با اذعان به اینکه حل بحران ویروس کرونا فقط بحث درمان نیست، عنوان کرد: برخی تنها به مسئله درمان این ویروس فکر میکنند، شرکت کنندگان در چالش کرونا علاوه بر تفکر به مسئله درمان باید به مسئله آموزش و استارت آپی هم توجه کنند.
مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اینکه ما به ایدههای برتر چالش کرونا که در راستای رشته ما باشند جوایزی اهدا میکنیم، تصریح کرد: علاوه بر اهدای جوایز ما از ایدههای برتر چالش کرونا حمایت نیز میکنیم مانند اینکه فردی برای آزمایش یک دارو نیازمند آزمایشگاه باشد، ما آزمایشگاه و منابع علمی را برای آن فرد فراهم میکنیم.
وی با بیان به اینکه کاری به نتیجه میرسد که سطحی نباشد، اظهار کرد: دنیا تخصصی شده و افراد شرکت کننده در چالش کرونا از یک پایه علمی مرتبط با رشته خودشان شروع به مطالعه کنند زیرا از یک شاخه به شاخه دیگر پریدن هیچ جوابی نخواهد داشت.
متولیان با دعوت آحاد مردم به چالش کرونا افزود: دانشجویان رشتههای پزشکی، مهندسی و افراد صاحب ایده و تفکر برای رفع بحران ویروس کرونا در چالش نوآوری باز کرونا شرکت و سرمایه گذاری کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی کشور، چالش کرونا یکی از چالشهای سامانه "کندو" است که به عنوان بستری مجازی برای حل مسائل و شناخت راهکارها با استفاده از ایده جمع سپاری و هوش جمعی مشغول به فعالیت میباشد. علاقمندان جهت عضویت در سامانه کندو و مشارکت در چالش کرونا میتوانند به نشانی اینترنتی www.candoportal.com مراجعه نمایند.
انتهای پیام
نظرات