حجت الاسلام صفر قربانپور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، تمامی مساجد و اماکن متبرکه، اعم از حسینیه ها و بقعه های متبرکه، مجاز هستند مراسم شب های قدر را با رعایت پروتکل های بهداشتی در زمان محدود در حدود ۲ ساعت برگزار کنند و تمامی افراد نیز باید دستورالعمل های بهداشتی را در این شب ها رعایت کنند.
وی افزود: علی رغم اینکه همه اماکن متبرکه برای برگزاری این مراسم ها مجاز هستند، اما پیشنهاد می کنیم هر مسجد، حسینیه و بقعه ای که خواهان برگزاری این مراسم است، در ابتدا شرایط خود را بسنجد و سپس اگر امکان رعایت پروتکل های بهداشتی برای آن وجود دارد، برگزاری مراسم شب قدر در آن مکان را به افراد اعلام کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه در ابتدا تنها مصلی های هر شهر و استان مجاز به برگزاری این مراسم بودند، تصریح کرد: در حال حاضر تنها مصلی ها، مساجد و بقاع متبرکه مجاز به برگزاری مراسم های شب های قدر هستند و انجام سایر برنامه های مذهبی از قبیل برگزاری نماز جماعت به صورت رسمی اعلام نشده است.
حجت الاسلام قربانپور ادامه داد: این تصمیم که همه اماکن متبرکه کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی می توانند مراسم های شب های قدر را برگزار کنند، با توجه به اهمیت این شب ها اتخاذ شد و امیدواریم با رعایت همه دستورالعمل های بهداشتی از سمت مردم، در آینده شاهد برگزاری سایر مراسم های مذهبی در این اماکن باشیم.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در استان مرکزی نیز شرایط برگزاری مراسم های شب های قدر فراهم است و مصلی بیت المقدس شهر اراک و همچنین بقعه امامزاده محمد عابد (ع) به عنوان دو مکان اصلی برگزاری مراسم های مذهبی شهر اراک، آمادگی خود را برای برگزاری این مراسم ها اعلام کرده اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه تاکید کرد: با توجه به مشکلات موجود و لزوم رعایت دستور العمل های بهداشتی، ممکن است این ظرفیت برای مردم و مساجد وجود نداشته باشند که افراد بتوانند به صورت فشرده و در نزدیکی یکدیگر بنشینند و بر همین اساس مردم می توانند از فضاهای باز اطراف مسجد، پارک ها و سایر مکان هایی که امکان نشستن در آنجا نیز وجود دارد، برای برگزاری این مراسم استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات