• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99022215982
  • خبرنگار : 71461

خدمت‌رسانی مساجد با شیوع کرونا احیا شد

خدمت‌رسانی مساجد با شیوع کرونا احیا شد
عکس تزئینی است

یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مساجد در ناخودآگاه مردم محلی برای پناه و کمک‌رسانی است گفت: این نقش از دوران انقلاب اسلامی وجود داشت و در دفاع مقدس پررنگ‌تر شد. در آن دوران مساجد محل بسیج و اعزام نیروها، پشتیبانی از جبهه‌ها و کمک رسانی به نیازمندان بود و هر فردی نیازمندی برای رفع حوائج خود به مسجد و ائمه جماعت مراجعه می‌کرد اما این نقش به مرور کم‌رنگ شده بود تا اینکه وضعیت ایجاد شده ناشی از کرونا مجدداً این ویژگی‌ را احیا کرد.

حجت‌الاسلام اکبر زارعی از فعالان جهادی شهرستان کیامیاران استان کردستان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا در کشورمان، ستاد مبارزه با این بیماری در تمام کشور فعال شد و در این بین مساجد و هیات‌ها هم فعالیت خود را دوچندان کردند اظهار کرد: گروه‌های جهادی و مسجدی به صورت شبانه‌روزی مناطق تعیین شده را در کامیاران ضدعفونی کردند و تمامی هزینه‌های این کار از محل کمک‌های مردمی تامین شد.

وی افزود: تولید ماسک توسط مردم در خانه‌ها نیز یکی دیگر از اقدامات این ستاد بود که تمامی ماسک‌های تولیدی برای توزیع به مراکز عمومی ارسال شد. در حوزه کمک‌رسانی معیشتی و مالی نیز توان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مردمی هم‌افزایی شد. ابتدا جلسه گلریزانی برای این امر برگزار و حدود ۶۰ میلیون تومان وجه نقد جمع‌آوری شد. از سوی یکی از نهادها نیز ۳۶ میلیون تومان در قالب کارت‌های هدیه به شهرستان ارسال شد که جامعه هدف را افراد مومن آسیب‌دیده از بیماری کرونا قرار دادیم که تحت پوشش هیچ نهاد خدمت‌رسانی نیستند.

وی با اشاره به فعالیت دو مرکز نیکوکاری در کامیاران گفت که این خیریه‌ها تاکنون به ۳۰۰ خانواده کمک‌رسانی کرده‌اند.همچنین  ۵۰۰ بسته معیشتی برای توزیع میان خانواده‌های نیازمند آماده شده است که ارزش هرکدام ۳۰۰ هزار تومان است و بناست به زودی به دست خانواده‌های نیازمند برسد. از سوی گروه جهادی خاتم‌الاوصیاء نیز ۳۰۰ بسته ارزاق تهیه شده که ارزش ریالی این بسته‌ها هرکدام ۳۰۰ هزار تومان است.

این فعال و جهادگر در شهرستان کامیاران گفت: برای تهیه بانک اطلاعاتی نیازمندان در محله، از دو خیریه موجود، کمیته امداد امام خمینی(ره) و مراجعات صورت گرفته به ستاد استفاده شد و تحقیقات میدانی نیز صورت گرفت. برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی هم جلسات متعددی با خیرین برگزار و از آنان دعوت شد تا در این رزمایش شرکت کنند که هنوز نیز ادامه دارد و در فضای مجازی نیز تبلیغات آن انجام می‌گیرد.

وی گفت: خیریه‌ها در این زمینه تاکنون به ۱۰۰۰ خانواده در کامیاران کمک‌رسانی کرده‌اند و نهادهای استانی هم در این زمینه فعالیت دارند.

او با اشاره به تاثیر بیانات مقام معظم رهبری در زمینه رزمایش همدلی میان مردم گفت: تا قبل از این بیانات می‌توان گفت تنها قشر خاصی در میدان بودند اما با فرمان رهبری تمام اقشار برای کمک‌رسانی حاضر شدند و موضوع ملی شد. بسیاری از مردم این روزها بدون هماهنگی با رزمایش و خودجوش در منزل ماسک تولید می‌کنند و برای توزیع به ما تحویل می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha