• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99021611538
  • خبرنگار : 71496

رایزنی‌ امنیتی مصر و حماس درباره شبه جزیره سینا

رایزنی‌ امنیتی مصر و حماس درباره شبه جزیره سینا

برخی منابع مصری از رایزنی‌ها میان حماس و دستگاه اطلاعات مصر درباره وضعیت امنیتی در شمال شبه جزیره سینا خبر دادند.

به گزارش ایسنا، این منابع به العربی الجدید گفتند، مسؤولان دستگاه اطلاعات مصر با رهبران حماس درباره هماهنگی‌های امنیتی برای تعقیب و پیگرد نیروهای تکفیری، رایزنی‌هایی داشت و مصر اطلاعاتی از برخی فعالان جدا شده از این کشور را که به تازگی با گروه تروریستی "ولایت سینا"(شاخه داعش) بیعت کرده‌اند، در اختیار حماس قرار داد.

منابع یاد شده اظهار کردند: قاهره به تازگی به اطلاعاتی از پیوستن پنج تن از اعضای یک گردان‌ نظامی در غزه به گروه تروریستی ولایت سینا دست یافته که یکی از فرماندهان برجسته جنبش از جمله آنها بود.

منابع مذکور در ادامه گفتند: این اطلاعات نتیجه هماهنگی اطلاعاتی مصر-اسرائیل بوده و مسؤولان دستگاه اطلاعات کل مصر این داده ها را از تماس‌های ضبط شده میان دو طرف پیش از انتقال‌شان از نوار غزه به شبه جزیره سینا به دست آورده است.

آنها ادامه دادند: حماس در این زمینه همکاری خوبی با مصر داشت و پیگیری کار این افراد و گروه‌هایی را که با آنها در نوار غزه ارتباط داشتند، آغاز کرد، حماس تعدادی از افراطی ها را در نوار غزه بازداشت کرده و از افراد دیگری که پیش از بیعت با ولایت سینا، تحت فرماندهی آنها فعالیت می‌کردند، بازجویی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha