• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99021611229
  • خبرنگار : 50072

توصیه‌هایی برای ارتقاء سلامت کادر درمانی در روزهای کرونایی

توصیه‌هایی برای ارتقاء سلامت کادر درمانی در روزهای کرونایی

ایسنا/خراسان رضوی باوجود شیوع فعلی کووید-19، بخش بزرگی از جمعیت فعالیت کاری خود را در خانه و از راه دور انجام می‌دهند اما متخصصان مراقبت‌های بهداشتی، همچنان مشغول فعالیت حضوری برای نجات بیماران و رهایی از این بحران هستند.

به گزارش نیوز، در حال حاضر، بیش از هر زمان دیگری مشخص می‌شود که کارکنان مراقبت‌های بهداشتی یکی از مهمترین نقش‌ها در جامعه را بر عهده‌دارند، آنان مهارت‌ها و همدلی را با دقت درهم‌آمیخته تا خدمات درمانی بهتری ارائه دهند. به‌طورمعمول، پزشکان و پرستاران مجبورند ساعت‌های طولانی فعالیت جسمی و ذهنی داشته باشند و در اوضاع کرونایی کنونی این فعالیت‌ها افزایش‌یافته درنتیجه باید برای ارتقاء جسم و روح آنان بیشتر تلاش کرد.

توصیه می‌شود که کارفرمایان با بهینه‌سازی محیط کار به مراقبت از سلامت جسمی و روحی کارکنان خود کمک کرده و اطمینان حاصل کنند که در این زمان بسیار چالش‌برانگیز تا حد امکان راحت هستند.

در این دوران موارد ذیل برای سلامت کارکنان بسیار مهم هستند:

استراحت کافی

بسیاری از کارمندان مراقبت‌های بهداشتی ساعات طولانی‌تر از حد معمول فعالیت می‌کنند. بدون شک برای آنان کار سختی است که به‌خصوص درحالی‌که تحت‌فشار زیادی قرار دارند، برای خود وقت بگذارند، اما مهم است که پرستاران و پزشکان به استراحت منظم تشویق شوند. برای جلوگیری از فرسودگی شغلی، کارمندان را تشویق کنید که طی روز به‌طور منظم استراحت کنند تا موجب آرامش آنان شود. کارفرمایان می‌توانند اتاقی برای آرامش کارکنان ایجاد کنند.

در زمان استراحت، کارکنان می‌توانند ورزش‌های کششی انجام دهند، یا ذهن آگاهی (روشی برای توجه به لحظه حاضر با استفاده از تکنیک‌هایی مانند مراقبه و تمرین‌های تنفسی است) را امتحان کنند. این روش به افراد کمک می‌کند تا از افکار و احساسات خودآگاه شوند. علاوه بر این، طبق گفته روانشناسان، استراحت منظم می‌تواند به جلوگیری از خستگی و همچنین در تصمیم‌گیری کمک کند و باعث افزایش بهره‌وری و سطح انرژی شود.

کاهش فشار جسمی

مراقبت‌های بهداشتی، شغلی جسمی است. شیفت‌های طولانی در شرایط فعلی، ایستادن و راه رفتن برای مدت طولانی فقط برخی از فشارهای پرستاران است. باگذشت زمان، این موارد  بر ماهیچه‌ها و استخوان‌ها تاثیرگذار خواهد بود، درنتیجه باعث آسیب به کمر، گردن یا سایر اعضاء بدن می‌شود. بر اساس اطلاعات دفتر آمار کار آمریکا، پرستاران 48 درصد بیشتر از دیگران احتمال دارد که دارای درد مفاصل مچ و پشت باشند. بنابراین جای تعجب نیست که 49درصد آنان در سیستم مراقبت، درد مفاصل را گزارش کنند.

یک روش ساده اما موثر برای به حداقل رساندن فشار روی مچ دست و کمر تمرکز روی طراحی بالینی و اصول ارگونومیک است. به‌روزرسانی ایستگاه‌های کاری با مبلمان خاص موجب راحتی آنان خواهد شد. به‌عنوان‌مثال، تعویض رایانه ثابت ایستگاه پرستاری با یک دستگاه قابل تنظیم بر روی دیوار پرستار را قادر می‌سازد تا در صورت نشستن یا ایستادن اطلاعات را به‌راحتی ارسال کند. صفحه‌کلید و مانیتور تنظیم شونده نیز بسیار مهم هستند.

فناوری در محیط کار

تغییر از ثبت سوابق روی کاغذ به سوابق بهداشتی الکترونیکی (EHR) برای بهبود صحت و کارایی مهم است اما معمولا راحتی دسترسی به این موارد برای پرستاران فراموش‌شده است. بزرگترین مشکل این مورد، نیاز به فناوری قابل‌دسترس است. اگر یک پرستار برای پیدا کردن رایانه مجبور شود چند متر راه برود، احتمال اینکه اطلاعات بحرانی بیمار نادرست ثبت شود وجود خواهد داشت و افزایش این دسترسی موجب صرفه‌جویی در زمان می‌شود.

سازمان‌های بهداشت مثلث مراقبت را که شامل استفاده از نمایشگرهای رایانه‌ای برای ثبت اطلاعات  بیمار و مراقب است را ارائه کردند و با قرار دادن رایانه در هر اتاق، در کنار بیماران اطلاعات در لحظه ثبت می‌شود. با این روش، مراقبان از کاهش فشار کاری و استرس ناشی از ثبت الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند و وقت اضافی برای مراقبت از بیمار فراهم می‌شود و باعث افزایش کیفیت مراقبت شده که در شرایط فعلی بسیار ارزشمند است.

ازآنجاکه بحران کووید-19رو به گسترش است، بسیار مهم است که همه ما قدردان و سپاسگزار کارکنان کلیدی مراقبت‌های بهداشتی باشیم و سلامت آنان تضمین‌کننده سلامت بیماران و جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha