• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403120402375
  • خبرنگار : 50990

نماینده‌ مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد

افزایش میزان شرکت‌ها در ایران پس از تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان

افزایش میزان شرکت‌ها در ایران پس از تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی نماینده‌ مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان، میزان شرکت‌ها در ایران به شدت افزایش پیدا کرده است که این موضوع به عنوان نقطه قوت برای نظام جمهوری مطرح می‌شود.

بهروز محبی نجم‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به تصویب قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و قانون جهش تولید دانش‌بنیان در مجلس یازدهم، اظهار کرد: این قانون، صندوقی را به منظور حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی کرده است.

نماینده‌ مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حمایت‌های قانونی ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: بر اساس این قانون، دستگاه‌ها می‌توانند پیش از تولید محصول، با شرکت‌ها قرارداد منعقد و هزینه‌ها را پرداخت و بدون نیاز به مناقصه، از افراد حمایت کنند.

وی ادامه داد: تصور می‌کنم پس از این قانون، میزان شرکت‌ها در ایران به شدت افزایش پیدا کرده است که این موضوع به عنوان نقطه قوت برای نظام جمهوری مطرح می‌شود.

محبی نجم‌آبادی بیان کرد: سالیانی است که فارغ‌التحصیلان ارزشمند، متفکران و دانشمندان متعددی تربیت می‌کنیم، اما نقصی که وجود دارد این است که بیان می‌شود متفکران با این همه مقاله ارائه شده، خروجی آن‌ها کجا صورت می‌گیرد؟

نماینده مردم سبزوار تصریح کرد: خروجی آن تبدیل ایده و دانش به محصول و حل مسئله است. شرکت‌های دانش بنیان به صورت ویژه‌ حل مسئله می‌کنند و با توجه به رقابتی که در دنیا وجود دارد، این مزیت و ظرفیت ویژه می‌تواند ما را در دنیا برجسته کند، زیرا دانشمندان فراوانی در ایران وجود دارند.

وی با تأکید بر لزوم مراقبت از مهاجرت دانشجویان، گفت: ایران جزو ۲۰ کشور اول مهاجرت در دنیا هم نیست، اما نیازمند جلوگیری از مهاجرت دانشجویان است. جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و تعریف پروژه برای مقطع دکتری راهکاری مؤثر برای تحول کشور و نگهداری از نخبگان لحاظ می‌شوند.

محبی نجم آبادی عنوان کرد: دانشجویانی که برای ارتقاء دانش و علم خود به صورت موقت مهاجرت می‌کنند، این موضوع می‌تواند بسیار مفید باشد اما باید آن علم و دانش کسب کرده به کشور باز گردد تا بتوان از این ظرفیت‌های استثنایی برای کشور استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha