• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99021409670
  • خبرنگار : 71368

سردار رحیمی در جلسه امروز شورای شهر تهران عنوان کرد:

نگاه نو به امنیت پایتخت/ کمک شهرداری به ساخت کلانتری و خرید موتورسیکلت

نگاه نو به امنیت پایتخت/ کمک شهرداری به ساخت کلانتری و خرید موتورسیکلت
عکس تزئینی است

رییس پلیس تهران بزرگ از مدیریت شهری خواست که نگاه نو و ویژه‌ای به تامین امنیت پایتخت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، سردار رحیمی صبح امروز با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران ضمن ارائه‌ی گزارشی از فعالیت‌های پلیس در پایتخت گفت: امنیت مقدمه انجام اقداماتی همچون فعالیت‌های عمرانی و غیره است و امیدوارم مدیریت شهری با امکاناتی که در این زمینه به پلیس اختصاص  می‌دهد ما را در انجام این مهم یاری می‌کند.

وی با اشاره به حضورش در هفته نیروی انتظامی در جلسه شورای شهر اظهار کرد: من در آن زمان گزارشی از فعالیت‌های شش ماهه پلیس ارائه کردم اما حالا می‌خواهم اقدامات یکساله پلیس را در سال گذشته شرح دهم.

رحیمی با بیان این‌که خوشبختانه پلیس راهور تهران توانسته در سال گذشته اقدامات مهمی را انجام دهد، گفت: پلیس راهور با اقداماتی که انجام داد، کاهش مرگ 61 نفر در حوادث و تصادفات را موجب شد که ما توانستیم در کاهش کشته‌ها رتبه‌ اول را کسب کنیم.

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان این‌که سرانجام پس از سال‌ها پلیس راه تهران بزرگ تشکیل شد، ادامه داد: زمانی که من خودم در پلیس راهور بودم به شدت پیگیر ایجاد پلیس راه در پایتخت بودم و این یکی از آرزوهای دیرینه ما بود و حالا با تشکیل پلیس راه تهران بزرگ از حدود 50 کیلومتری مسیرهای منتهی به تهران توسط هفت پاسگاه کنترل می‌شود.

وی با بیان این‌که در برخی روزها به ویژه پایان هفته بخش زیادی از خودروها از شهر خارج شده و بعد از مدتی مجددا به داخل شهر باز می‌گردند، گفت: ورودی‌های غربی، جنوبی، شمالی و شرقی تهران کنترل می شود چرا که روزانه بیش از دو میلیون خودرو از شهر تهران خارج و مجددا به داخل شهر باز می‌گردند که لازم است انضباط ترافیکی ایجاد شود که نهایتا توانستیم با تلاش زیاد پلیس راه پایتخت را راه‌اندازی کنیم که اتفاق بزرگی در این زمینه رخ داد.

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان این‌که در مسیرهای جنوب تهران عمدتا بیشترین کشته‌ های تصادفات را شاهد بودیم اما حالا با نصب نیوجرسی در حاشیه محورهای مواصلاتی منتهی به تهران بخشی زیادی از فوتی‌ها در این پهنه کاهش یافت، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم سال گذشته راه‌اندازی پلیس اقتصادی در پایتخت بود که خوشبختانه در ارزیابی‌ها مشخص شد که پلیس اقتصادی تهران رتبه اول کشور در برخورد با پرونده‌های کلان و مفاسد اقتصادی را کسب کرده است.

رحیمی با ارائه‌ی گزارشی از وضعیت تماس‌های مردمی با سامانه 110 گفت: باید بگویم که راه‌اندازی پلیس 110 یک انقلاب و تحول بزرگ در ارائه‌ی خدمات پلیسی به مردم بود که در حال حاضر پلیس 110 با 120 اپراتور فعال است و سال گذشته 12 میلیون و 700 هزار تماس با سامانه 110 انجام شد. به عبارتی دیگر هر سه ثانیه یک تماس با این مرکز انجام شد که البته جنس این تماس‌ها متفاوت است و برخی‌ها برای دریافت راهنمایی و تماس‌های غیرضرور و غیر فوریت نیز با این مرکز برقرار می‌شود و باید بگویم که بالغ بر پنج میلیون و 500 هزار تماس عملیاتی شده که 700 واحد 110 به این تماس‌های عملیاتی پاسخ دادند.

به گفته سردار رحیمی، سایت کنترلی عملیات‌های پلیس 110 راه‌اندازی شده و بررسی‌ها نشان داده‌اند که رضایتمندی تهرانی‌ها از پلیس 110 در مجموع 92 درصد بوده است.

به گزارش ایسنا، رحیمی با بیان این‌که پلیس تهران بزرگ در حوزه کشف جرائم در رتبه برتر قرار دارد، اظهار کرد: در هفته پیش رتبه‌های برتر در جلسه فرماندهان اعلام شدند و باید بگویم که تقریبا در اکثر شاخص‌ها پلیس تهران بزرگ جزو رتبه‌های برتر بوده است.

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان این‌که در بحث مواد مخدر شاهد افزایش 46 درصدی کشف مواد مخدر در سال گذشته بودیم و در مجموع 22 تن انواع مواد مخدر کشف شده است، گفت:‌22 تن عدد کمی نیست، چرا که برخی از این موادها گرم به گرم کشف شده و تصور کنید که اگر این 22 تن به دست مصرف‌کننده می‌رسید چه اتفاقی می‌افتاد؟

فرمانده پلیس پایتخت با تاکید بر این‌که پلیس تهران در جمع‌آوری معتادان رتبه برتر را کسب کرده، گفت: در حوزه جرائم جنایی 99 درصد از پرونده‌ها کشف شده است که شاهد افزایش 14 درصدی کشف جرائم جنایی در سال گذشته نسبت به مدت سال قبل‌اش بوده‌ایم.

وی ادامه داد: برای ارتقاء سطح  امنیت در پایتخت طرح‌های مختلفی اجرا شده به گونه‌ای که 860 مرحله طرح برای ارتقاء امنیت و آرامش شهروندان در سال گذشته در حوزه‌های مختلف اجرایی شده است.

وی با بیان این‌که ما در نظر داریم امنیت پایتخت را ارتقاء دهیم، افزود: امنیت تهران جزو دغدغه‌های شبانه‌روزی ماست و دیدید در تجمعات تلاش بر این بود که با اقدامات ایجابی و برخورد مؤدبانه و محترمانه که در رفتارهای پلیس نیز مشاهده کردید با سعه‌صدر با تجمع‌کننده‌ها رفتار کنیم.

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان این‌که رفتار خشن و نادرستی که در رفتار پلیس‌های سایر کشورها می‌بینید در قاموس پلیس جمهوری اسلامی نیست، اظهار کرد: البته ما با افراد جانی، یاغی و غیره با قاطعیت رفتار می‌کنیم اما در سایر موارد می‌بینید که افرادی طلبکار هستند و برای حل مشکلات‌شان تجمع می‌کنند همچون تجمعاتی که مقابل شهرداری رخ می‌دهد که ما با رفتار محترمانه و دوستانه با آنها رفتار می‌کنیم.

وی خطاب به اعضای شورای شهر گفت: لازم است نسبت به برقراری امنیت نگاه نو داشته باشیم و برای این مهم نیازمند زیرساخت هستیم چرا که به این موضوع در پایتخت بی‌توجهی شده است.

فرمانده تهران بزرگ با بیان این‌که 11 سال پیش شورای امنیت ملی تصمیم می‌گیرد که تعداد کلانتری‌ها را از 83 به 200 کلانتری برساند و در گام اول می‌بایست 40 کلانتری ایجاد شود، تصریح کرد: برخی از کلانتری‌های تهران متعلق به سال‌های قبل از انقلاب است و ما فقط دستی به سرو روی کلانتری کشیدیم تا مردم بتوانند راحت‌تر به آن مراجعه کنند وگرنه نیازمند اتفاقات مهمی در حوزه کلانتری‌ها هستیم.

وی با بیان این‌که روزانه 17 الی 20 هزار نفر به واحدهای مختلف پلیس اعم از راهور، گذرنامه، شماره‌گذاری و غیره مراجعه می‌کنند، اظهار کرد: درست است که شهرداری سالانه اعتباری تعیین می‌کند، اما تاکید می‌کنم که در مصوبه شورای عالی امنیت ملی و نامه شورای امنیت کشور که آن را به هاشمی و حناچی نشان دادم اشاره شده که شهرداری در زمینه‌ی تامین زمین و ساخت کلانتری‌ها می‌بایست کمک کند، اما متاسفانه این مهم محقق نشده است. در حالی که این کلانتری‌ها متعلق به مردم است.

رییس پلیس تهران بزرگ در ادامه با تاکید بر این‌که باید نگاهی نو و ویژه به تهران داشته باشیم، گفت: براساس قانون بخشی از تجهیزات پلیس راهور می‌بایست توسط شهرداری‌ها تامین شود که ما در بخش موتورسیکلت و خودرو نیازمند کمک هستیم به ویژه برای کوشش ترافیک تهران و افزایش تحرک پلیس نیازمند موتورسیکلت هستیم و در این بخش امکانات‌مان فرسوده است و فکر می‌کنم از زمانی که من رییس راهور تهران بودم یا وسیله نقلیه خریداری نشده و یا تعدادشان بسیار اندک بوده است.

رحیمی در پایان افزود: ترافیک موضوع جدی است و می‌بایست نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشیم تا حل و فصل شود.

به گزارش ایسنا، پس از گزارش سردار رحیمی مقرر شد اعضای شورای شهر نقطه نظرات خود را مکتوب برای سردار رحیمی ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha