سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: سالها است که سازمان آتشنشانی تهران به صورت دورهای با حضور در مدارس آموزشهایی را به دانشآموزان ارائه میکند که شاید این آموزش ها هم بسیار تکراری شده و نیاز به اقدامات دقیقتر و تعاملات بیشتری باشد.
وی با تاکید بر اینکه تا کنون برای معلم ها برنامه آموزشی به صورت چهره به چهره و موثر برگزار نشده است، تصریح کرد: سال گذشته سازمان آتشنشانی تهران، روزنامههای دیواری و پوسترهایی را برای آموزش ایمنی به معلمان تهیه کرد و در اختیار مدارس قرار داد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران ادامه داد: آشنایی معلمان با ایمنی و برخورد با حادثه در کاهش حوادث مدارس بسیار تاثیرگذار خواهد بود. اگر به تاریخ حوادث مدارس نگاه کنیم، میبینیم که اگر معلمان نسبت به ایمنی و اقدامات حین حادثه آشنایی داشتند، دانشآموزانشان آسیب کمتری می دیدند.
ملکی افزود: اگر برخورد با حوادث، کنترل استرس در زمان وقوع حادثه وجود نداشته باشد، ممکن است خسارات حادثه دوچندان شود. به همین جهت ما از ارائه آموزش به معلمان استقبال میکنیم.
وی اظهار کرد: سال گذشته طی گام اول، نکاتی را به صورت کاغذ دیواری در اختیار مدارس قرار دادیم تا برای آموزش معلمان استفاده کند، اما این اقدامات ساده، در راه رشد فرهنگ ایمنی، قدمهای کوتاهی است. اگر در این باره تعاملی رسمی بین دو سازمان صورت گیرد میتوان اقدامات بسیار موثری انجام داد و ما بسیار مشتاق آن هستیم.
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: حتی بسیار خوب میشود اگر معلمان به آتشنشانان داوطلب بپیوندند و به آنها حکم بدهیم.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه میتوان دورههای تخصصی را به شیوههای تئوری و عملی برای معلمان برگزار کرد، ادامه داد: معلمان با توجه به نقش پررنگی که در آموزش و پرورش دارند میتوانند در راستای رشد فرهنگ ایمنی و کاهش خسارتهای حادثه تاثیر بسیاری داشته باشند. اگر شرایط مناسب باشد فرصت بسیار خوبی خواهد بود تا بتوانیم تعامل را پیش ببریم و معلمان آموزش های لازم را فرا بگیرند.
ملکی در پایان تاکید کرد: اگر معلمان، مربیان، ناظمان و در مجموع افرادی که اولین نفرات روبه رو شده با حادثه هستند، بدانند که چطور باید در زمینه اطلاع رسانی و مواجه شدن با حادثه اقدام کنند، خسارتهای ناشی از حادثه کاهش مییابد.
انتهای پیام
نظرات