هادی معماریان در جلسه فناوری مرکز آموزش عالی کاشمر با بیان اینکه این مشکلات موجب افزایش هزینه اینترنت دانشجویان شده است، عنوان کرد: روزانه بالغ بر 65 کلاس درس مجازی برخط (آنلاین) در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار میشود.
وی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا و احساس نیاز برای بهرهبرداری هرچه بیشتر از بستر آموزش مجازی از نیمه دوم اسفند 1398، کلاسهای درسی در بستر فضای مجازی برگزار شدند، که هم اکنون 95 درصد کدهای درسی ارائه شده در رشتههای مختلف مرکز به صورت برخط در حال برگزاری هستند.
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر همچنین در خصوص قابلیتهای سامانه آموزش مجازی مرکز آموزش عالی بیان کرد: سامانه موجود امکان برگزاری 30 کلاس مجازی همزمان با ظرفیت 500 کاربر را داشته و امکان تعامل و بحث بین استاد و دانشجو و بررسی حضور-غیاب دانشجویان نیز وجود دارد.
وی گفت: تا کنون بیش از 320 عنوان درسی و 30 جلسه مدیریتی بر روی سامانه بارگذاری شده است، این سامانه قابلیت آن را دارد که چنانچه دانشجویی نتواند به هر دلیلی به صورت آنلاین از کلاسها استفاده نماید، فایل دروس ارائه شده، به صورت آفلاین نیز برای استفاده در هر زمانی ذخیره گردد.
معماریان اظهار کرد: خرید و ارتقای تجهیزات سختافزاری مانند قلم نوری، هدست و سایر تجهیزات مورد نیاز آموزش الکترونیک، تجهیز کلاسهای سمعی بصری با تخته هوشمند، لپتاپ و سایر تجهیزات مورد نیاز بخش دیگری از اقدامات فنی و پایهای انجام شده در مرکز آموزش عالی کاشمر است.
وی با اشاره به نقش و جایگاه اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان مرکزی پیشرو در توسعه پایدار منطقه افزود: در راستای این مسئولیت اجتماعی، مرکز آموزش عالی کاشمر برای کمک به سایر دستگاهها آمادگی برگزاری کلاسهای آموزشی را در بستر سامانه آموزش مجازی مرکز دارد.
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در ادامه عنوان کرد: با توجه به درخواست دانشجویان مبنی بر رایگان شدن هزینه اینترنت مصرفی کلاسهای مجازی، با تصمیمگیریهای صورت گرفته و به منظور جبران بخشی از هزینههای اینترنت مصرفی دانشجویان، بسته حمایتی شارژ اینترنت برای استفاده بهتر از آموزشهای الکترونیکی به تمامی دانشجویان مرکز اعطا میشود.
وی مطرح کرد: پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و حذف آموزش حضوری، عملاً آموزش در دانشگاهها بر بستر مجازی قرار گرفت؛ که در این راستا دانشجویان با مشکل هزینهبر بودن این مدل و البته دانشگاهها نیز با چالش جدیدی برای فراهم کردن بستر آموزش مجازی مواجه شدند.
معماریان گفت: دانشجویان برای بهرهمندی از کلاسهای آموزش الکترونیکی باید هزینه اینترنت پرداخت کنند که بسیاری از آنها قادر به تأمین این هزینه نیستند. از سویی با توجه به بنیه مالی ضعیف مراکز علمی و دانشگاهی از جمله مرکز آموزش عالی کاشمر انتظار داریم همان طور که خیران شهرستان در همه امور خیر مشارکت خوبی دارند، حوزه آموزش عالی را نیز از کمکهای خیرخواهانه و نیکوکارانه خود بیبهره نگذارند، به ویژه آن که در شرایط فعلی تأمین برخی هزینههای آموزش دانشجویان میتواند جایگاه و بستر خوبی برای کمک خیرین باشد.
وی بیان کرد: به جد پیگیر برگزاری کلاسهای آنلاین در مرکز آموزش عالی کاشمر بودهایم. اگر چه ممکن است در جریان اینترنت اختلال وجود داشته باشد اما با توجه به ضبط دروس، دانشجویان میتوانند بعداً مطالب را دانلود کنند و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات