• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99020100474
  • خبرنگار : 71591

۲۵ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت!

۲۵ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت!

گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که هکرها و مجرمان سایبری توانسته اند بالغ بر ۲۵ میلیون دلار رمزارز را به سرقت ببرند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارشی که در وب سایت زد دی نت آمده است، هکرها و مجرمان سایبری در روزهای آخر هفته جاری میلادی یعنی شنبه و یکشنبه، در مجموع بالغ بر ۲۵ میلیون دلار رمز ارز را از پلت‌فرم صرافی های معروف Uniswap و Uniswap به سرقت برده اند.

تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد هکرها و مهاجمان سایبری با استفاده از باگ و آسیب‌پذیری‌های موجود در تکنولوژی های مختلف بلاک چین به کار رفته در پلتفرم های صرافی های مذکور موفق شده اند مبالغ هنگفتی را به سرقت ببرند.

کارشناسان و محققان فعال در حوزه امنیت سایبری بر این باورند که این هکرها پیش از آنکه مبادله رمزارز توسط صرافی های مربوطه تایید یا رد شود، مبلغ مورد مبادله را به سرقت برده اند.

با توجه به اهمیت روزافزون ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده در جهان، کاربران زیادی به استخراج و سرمایه‌گذاری در آنها روی آورده و از این طریق سعی دارند که ثروت هنگفتی را به جیب بزنند.

فناوری ارزهای دیجیتالی رمز پایه همچون بیت‌کوین یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و هم‌چنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌مانند. ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باید توسط سخت‌افزارهای قدرتمندی که معمولاً کارت گرافیک موجود در ابر رایانه‌هاست، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.

گفته می‌شود ارزهای دیجیتالی رمز پایه غیرقابل هک هستند و باید به‌صورت ناشناس و با استفاده از سخت‌افزارهای قدرتمندی از پلت فرم‌های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.

بسیاری از کشورهای جهان در ابتدا در تلاش بودند تا این پول بی افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند؛ چراکه آن‌ها بر این باورند بیت کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز هم‌چون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضائی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت استفاده از آن می‌شود. این در حالیست که برخی دیگر از کشورها با وضع قوانین دقیق و درست، استفاده از این ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را مجاز اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۱ ۲۱:۳۶

وقتی راجع به چیزی سواد کافی ندارید صحبت نفرمایید. رمز ارزها براحتی قابل ردیابی است و تو یه نمونه دو تا ایرانی رو شناسایی شدند در یک موضوع پولشویی

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۴ ۱۰:۳۷

دقیقا وقتی اطلاع نداری شکایت نکن اون ردیابی توی هر چیزی هست ولی روش ردیابی رمز ارز زیاد ساده نیست خود رمز ارز مشکی نداره بلکه طرفی که لازمه خفت بشه رو فریب میدن حالا یا با طمع یا خانوم یا ... طرف هم میره اون آدرس کیف پولش رو افشا میکنه یا یا مستقیم از کسی/جایی که اطلاعات رو لاگ میکنه و تطبیق میده و لیست درست میکنه یا کسی که خودش برای جاسوسا و متجاوزان انسانیت و حریم شخصی و آزادی کار میکنه