به گزارش ایسنا، ایمان افتخاری با تاکید به همکاری متقابل صندوق با پژوهشگران و ضرورت بهرهگیری از نتایج پژوهشهای محققان در مبارزه با کرونا، افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ارتباط گستردهای با بیش از ۳۵ هزار پژوهشگر و محقق ایرانی دارد؛ از این رو تلاش داریم از این ظرفیت برای انجام تحقیقات در حوزه ویروس کرونا استفاده کنیم و صندوق نیز از تحقیقات حمایت میکند.
افتخاری با بیان اینکه صندوق به زودی اقدامات خاصی در خصوص این بیماری انجام میدهد، یادآور شد: انتشار فراخوان مشترک با آکادمی علوم چین، اعلام فراخوان موضوعی "مقابله با کرونا" و برنامه استفاده از پتانسیل و ظرفیت پژوهشگران برجسته و بهرهمندی از نتایج حاصل از پژوهشهای آنان اقداماتی مدنظر در این حوزه است.
وی با اشاره به پویش "فراز و فرود زندگی"، افزود: هدف این پویش پاسخگویی سریع به نیازهای حال حاضر جامعه و تمرکز این پویش بر مسائل اجتماعی، فرهنگی، انسانی، روحی و روانی مرتبط با این بیماری است و تلاش میکند با استفاده از ظرفیتها، به حفظ سلامت روانی و فرهنگی افراد جامعه در مدت زمانی که با آن مواجه هستند، کمک کند.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از برگزاری کارگاههای آموزشی، تولید محصولات چند رسانهای و نرمافزارهای مختلف به عنوان ابزارهای ترویج نتایج حاصل از پویش در بین آحاد مردم نام برد و گفت: از آنجا که آثار مخرب این بیماری در طی مدت زمان نامعلومی در بین خانوادهها و افراد جامعه وجود خواهد داشت، امیدواریم که این محصولات به حفظ سلامت روحی و روانی افراد کمک کنند. در تولید این محصولات از پتانسیلهای حوزههای مختلف علمی از ادبیات عرفانی گرفته تا مطالعات روانشناسی استفاده شده است تا فضای سختی که جامعه با آن مواجه است را تلطیف و به پیوستگی افراد آن کمک کنیم.
افتخاری، ایجاد بستر فضای مجازی برای تعامل و همکاری بیشتر با اساتید و محققان سایر استانهای کشور را فرصت طلایی دانست و از صندوق به عنوان پشتیبان فعالیتهای پژوهشی پژوهشگران یاد کرد.
انتهای پیام
نظرات