سهیل صادقیان، مجری طرح و مدیرعامل این شرکت مهندسی پزشکی در گفتوگو با ایسنا، تولید دستگاه رادیولوژی موبایل دیجیتال را از دستاوردهای دانش بنیان و دارای مجوز این شرکت نام برد و ادامه داد: این دستگاه به دلیل رزولوشن بالایی که دارد میتواند جای دستگاه سیتی اسکن را بگیرد ضمن آنکه قیمت آن نیز یک دهم تا یک پانزدهم دستگاههای سیتی اسکن است، به همین خاطر از لحاظ قیمت نیز مقرون به صرفه است.
وی با اشاره به کاربردهای این دستگاه در زمان شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: این دستگاه قادر به تشخیص زودهنگام ویروس کرونا است از این رو در صندوق نوآوری و شکوفایی در اولویت محصولات مورد حمایت قرار گرفت.
صادقیان با بیان اینکه دسترسی به این دستگاه نیز به دلیل ابعاد کوچک آن راحتتر است، گفت: این دستگاه بدون برق و با باطری کار میکند و میتواند 200 عکس از قفسه سینه بگیرد. به همین خاطر به دلیل شیوع کرونا بسیار پرکاربرد خواهد بود.
مجری طرح یادآور شد: ما پیشتر مجوز تولید دستگاه رادیولوژی موبایل دیجیتال را داشتیم اما با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی توانستیم خط تولید خود را افزایش دهیم و با این تسهیلات اقدام به تولید قطعه "مونو بلاک" کردیم. قطعه مونو بلاک بخشی از دستگاه رادیولوژی دیجیتال موبایل است و توانستیم به عنوان اولین شرکت ایرانی اقدام به تولید این قطعه در کشور کنیم. این قطعه بسیار مورد نیاز کشور است.
مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه نمونه اولیه این قطعه در حال تولید است، ادامه داد: هماکنون درگیر اقدامات لازم برای اخذ مجوز این محصول از وزارت بهداشت هستیم. این در حالی است که نیاز کشور به این قطعه سه هزار عدد است؛ سعی داریم با تولید آن نیاز بازار ایران را برطرف کنیم.
وی ظرفیت تولید این شرکت را 70 قطعه مونو بلاک در ماه دانست و یادآور شد: با ظرفیت فعلی میتوانیم یک سوم نیاز داخل را رفع کنیم.
انتهای پیام
نظرات