به گزارش ایسنا، اردشیر کامکار، نوازنده کمانچه و کامبیز گنجهای، نوازنده تمبک با همراهی یکدیگر ویدیویی از نواختن قطعهای به آهنگسازی «داوود گنجهای» را در قالب پویش «مشاهنر» (همراهی هنرمندان با مردم در قرنطینه خانگی) به اشتراک گذاشتند.
در ادامه میتوانید بیننده این قطعه باشید:
اردشیر کامکار، نوازنده کمانچه، قیچک و ویولن از اعضای بنام گروه کامکارها است. او از کودکی، ویولن را نزد پدرش فرا گرفت. چندی بعد بهعنوان نوازنده کمانچه و ویولن به عضویت ارکستر فرهنگ و هنر سنندج درآمد. او در ابتدا قطعات ویولن ابوالحسن صبا را با کمانچه اجرا میکرد.
کامکار در سال ۱۳۶۰ به تهران آمد و همکاری خود را با گروههای عارف و شیدا و با بسیاری از خوانندگان پیشرو ایران آغاز کرد. همچنین مطالب تکمیلی در زمینه ردیف سنتی ایران را نزد محمدرضا لطفی و پشنگ کامکار آموخت. این هنرمند همواره برای گسترش بیشتر قابلیتهای ساز کمانچه کوشیده است. او با استفاده از تکنیکهای خاص ویولن و پوزیسینهای ویولن بر روی ساز کمانچه، توانست چهرهای دیگر از این ساز را بهنمایش بگذارد.
از آلبومهای مستقل او، «ناشکیبا» با خوانندگی همایون شجریان، «راز نگاه» و آلبوم «بی غبار عادت» را میتوان نام برد. معروفترین اثر او آلبوم «بیداد» از محمدرضا شجریان به همراهی پرویز مشکاتیان در سال ۱۳۶۴ است. کامکار در سال ۱۳۹۴ جایزه بهترین آلبوم موسیقی ایرانی را در سیویکمین جشنواره موسیقی فجر برای آلبوم «یقین گمشده» دریافت کرد.
کامبیز گنجهای، نوازنده تنبک، متولد پانزدهم خردادماه ۱۳۴۷ در شهر ری است. وی از سال ۱۳۶۶ به تدریس در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی مشغول شد و به عنوان نوازنده در رادیو و تلویزیون به فعالیت پرداخت. در کارنامه هنری او همکاری با گروهای سماع، مولانا و صبا به چشم میخورد. گنجهای در سالهای اخیر در فعالیتهای هنری پر شماری شرکت کرده است. وی دارای نشان درجه دو هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. گنجهای همچنین از شاگردان ناصر فرهنگفر و محمود فرهمند است.
پیش از این هنرمندانی از عرصه موسیقی چون عبدالوهاب شهیدی (خواننده و نوازنده پیشکسوت)، علی اکبر شکارچی، بهناز ذاکری (آهنگساز و نوازنده سنتور) و همسرش مسعود لقاء (نوازنده فلوت)، فاضل جمشیدی (خواننده با ساخت قطعهای از ترانه علیرضا بهرامی) و... در قالب ویدوئوییهایی مشترک یا مجزا با پویش مشاهنر مشارکت کرده بودند.
پویش مشاهنر با هدف کمک به ارتقای سلامت روان جامعه از اوایل فروردین ماه آغاز شد و جمعی از هنرمندان با صدور بیانیهای از مشارکت حداکثری خود در ۱۰۰ روز آینده برای تولید آثار هنری در فضای مجازی در روزهای خانهنشینی خبر دادند.
انتهای پیام
نظرات