• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۲:۰۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99012011460
  • خبرنگار : 71607

دانشمندان دانشگاه "توهو":

آغوش والدین "معجونی" برای آرامش نوزادان است

آغوش والدین "معجونی" برای آرامش نوزادان است

دانشمندان "دانشگاه توهو"(Toho University) ژاپن در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند هیچ چیز همانند آغوش والدین نمی‌تواند باعث آرامش نوزاد شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، طی این مطالعه دانشمندان با آزمایش بر روی نوزادان ژاپنی چهار ماهه دریافتند هنگامی که این نوزادان توسط والدین‌شان در آغوش گرفته می‌شوند در مقایسه با زمانی که توسط غریبه‌ها به آغوش کشیده می‌شوند، ضربان قلب آنها کندتر است و آرامش بیشتری دارند.

با این حال، محققان به مادران توصیه می‌کنند که بیش از حد سفت کودک خود را بغل نکنند زیرا هنگامی که نوزادان را سفت بغل کنند ضربان قلب آنها سریع‌تر می‌شود. این مطالعه برخی از اولین شواهد را نشان می‌دهد که بغل کردن کودک(بدون فشار دادن بیش از حد او) نقش مهمی در ایجاد پیوند زودهنگام عاطفی بین والدین و فرزندانشان دارد.

پروفسور "ساچین یوشیدا"(Sachine Yoshida) نویسنده اصلی این مطالعه از "دانشگاه توهو" در توکیو ژاپن گفت: ما می‌دانیم که کودکان دوست دارند توسط والدین خود در آغوش گرفته شوند اما آنچه ما را شگفت زده می‌کند این است که چقدر کم در مورد بغل کردن می‌دانستیم.

دانشمندان طی این مطالعه ضربان قلب نوزادان کمتر از یک سال را حین نگه داشتن معمولی، در آغوش گرفتن و در آغوش محکم گرفتن و همچنین ضربان قلب والدین آنها را بررسی کردند. آنها همچنین بررسی کردند که چه اتفاقی در بدن کودک رخ می‌دهد وقتی یک زن غریبه او را بغل می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فاصله بین ضربان(IBI) - نشانه آرامش - زمانی بیشتر بود که نوزادان یک آغوش معمولی را از سوی مادر خود دریافت می‌کردند و این فاصله بین ضربان زمانی که توسط پدر و مادرشان در آغوش گرفته می‌شدند، بالاتر نیز می‌رفت و نوزادان آرامش بیشتری پیدا می‌کردند و این در حالی بود که هنگامیکه کودکان توسط غریبه‌ها در آغوش کشیده می‌شدند این گونه نبود.

فاصله بین ضربان(IBI) زمان بین هر ضربان قلب در پستانداران است. افزایش فاصله بین ضربان به معنای آن است که زمان بیشتری بین ضربان وجود دارد، در حالی که زمانی که فاصله بین ضربان کاهش می‌یابد به معنای ضربان قلب سریع‌تر است. در این مطالعه، فاصله بین ضربان طولانی مدت با آرامش نوزادان مرتبط بود است، در حالی که یک فاصله بین ضربان کوتاه می‌تواند یک شاخص استرس باشد. محققان گزارش دادند که فاصله بین ضربان والدین و نوزادان هر دو در طول آغوش گرفتن افزایش یافته بود و آنها آرامش داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha