به گزارش ایسنا، یک روز بعد از اینکه کانون کارگردانان در نامهای به رییس سازمان صداوسیما از ابتلای راما قویدل به بیماری کرونا خبر داد و مدیران صداوسیما را مسوول جان هنرمندان سریالهای در حال ساخت دانست، گفتوگویی از راما قویدل منتشر شد که ابتلایش به کرونا را تکذیب و قرنطینهاش را خودخواسته عنوان میکرد.
پیش از این، یکی از بازیگران این سریال که حدود ۱۰۰ بازیگر دارد، به «کرونا» مبتلا شده بود و البته چنین عنوان کرده بود که به او اجازه مرخصی داده نمیشد، در نتیجه حالش خراب شد و او را به ناچار در همان خرمآباد بستری کردند.
این بازیگر با انتقاد از جدی نگرفتن خطر ویروس کرونا از سوی پروژههای سینمایی و تلویزیونی، اینگونه عنوان کرده بود که بهرغم هشدارها، در نهایت تعطیلات نوروزی «ایل دا» را متوقف کرد! ادعایی که در آن زمان به تایید خود علیرضا سبط احمدی، تهیهکننده سریال هم رسیده بود.
سبط احمدی گفته بود: طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به ایام پایان سال، گروه را برای تعطیلات نوروزی تعطیل کردیم و امیدوارم شرایط جامعه و منطقه خرمآباد به حالت عادی بازگردد تا بتوانیم بعد از تعطیلات به کار خود ادامه دهیم.
اما در شرایطی روز گذشته خبر ابتلای راما قویدل ـ کارگردان سریال ایل دا ـ در برخی رسانهها و همچنین روابطعمومیهای متعلق به سازمان صداوسیما تکذیب میشود که مجید مظفری ـ از بازیگران «ایل دا» ـ نظر دیگری دارد.
او در گفتوگویی با ایسنا، ضمن انتقاد از سیاستهای سازمان صداوسیما برای ساخت پروژهها در بحران کرونا، اظهار کرد: فکر میکنم مسوولان تلویزیون بیشتر باید به این قضیه توجه میکردند و کرونا را جدیتر میگرفتند؛ چرا که ویروس تصاعدی بالا میرود و قابل کنترل نیست. آقایان خودشان را ایزوله میکنند و آنوقت ما باید جلوی دوربین برویم.
مظفری درباره ادامهی تولید پروژههای تلویزیونی و همچنین مجموعه «ایل دا» به کارگردانی راما قویدل در شرایط کنونی، توضیح داد: پروژه ایل دا در حال حاضر تعطیل شده است؛ البته کار مدتهاست تعطیل است. اواخر بهمن ماه بود که به تهران آمدیم و کار را تعطیل کردیم تا قسمتهایی از کار که به سرانجام رسیده است، مونتاژ شود و بعد دوباره به ادامه کار برگردیم. ۲۰ روز در تهران بودیم و قرار بود برای ادامه کار برویم اما مشخص شد که ویروس کرونا آمده است. تقریبا اوایل اسفند ماه بود که من از چندین دکتر پرسیدم، شرایط چگونه است و خطر این ویروس تا چه میزان جدی است که اعلام کردند خطرناک است و من نیز اعلام کردم که برای ادامهِ کار در این شرایط همکاری نمیکنم اما گروه برای ادامه تصویربرداری راهی شدند و یکسری سکانسها را گرفتند.
وی ادامه داد: در آن زمان مشخص شد که یکی از بازیگران خانم و آقا دچار بیماری شدهاند. دکترها اعلام کردند آنها علائم کرونا را ندارند ولی بهتر است قرنطینه شوند. اما مجدد حالشان بدتر شد و دوباره راهی دکتر شدند که باز هم مطرح شد که دچار ویروس نشدهاند. به هر حال این کشمکشها در آن شرایط وجود داشت تا اینکه ۲۷ اسفند ماه اعلام شد که در گروه، برخی دچار ویروس شدهاند و به تهران آمدهاند. از میان آنهایی که دچار ویروس شدهاند راما قویدل هم دچار این ویروس شد. خود من هم نگران ایشان بودم به دلیل اینکه بیماری آسم هم داشتند. با او احوالپرسی کردم و گفت که در خانه در قرنطینه و در حال مداوا است.
مظفری درباره ادامه ساخته پروژه ایل دا بعد از تعطیلات نوروزی، تاکید کرد: این مساله اصلاً معنی ندارد! در گروه به ما میگفتند از سوی وزارت بهداشت برای کنترل شرایط میآیند، اما خوب ۱۰ دقیقه بعد از آن چه؟! افرادی که وارد گروه میشوند، چه؟! رانندههایی که در پروژهها حضور دارند و سرویس جابهجا میکنند چه؟! از اساس باید کار متوقف میشد و دوباره بعد از اتمام این ویروس، ادامه پیدا میکرد.
این بازیگر تاکید کرد: فکر میکنم مسوولان تلویزیون باید بیش از این به قضیه توجه میکردند و آن را جدی میگرفتند چرا که ویروس تصاعدی بالا میرود و قابل کنترل نیست.
مظفری در پایان یادآور شد: در این شرایط بحرانی که نه تلویزیون به فکر ماست و نه نهاد دیگری، خودمان باید به فکر خودمان باشیم.
انتهای پیام
نظرات