• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99010300846
  • خبرنگار : 71565

بیگدلی:برای تحقق شعار سال همه به دولت کمک کنند

بیگدلی:برای تحقق شعار سال همه به دولت کمک کنند

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس وظیفه اصلی را در تحقق شعار جهش تولید بر عهده دولت دانست و از همه نهاد ها و دستگاه ها خواست که در این مسیر به دولت کمک کنند.

احمد بیگدلی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عنوان  انتخابی «جهش تولید» برای سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، درباره چگونگی تحقق این شعار و موانع سر راه این موضوع گفت: مقام معظم رهبری هر ساله عنوانی را برای راهبرد کلی مسیر کشور انتخاب می کنند؛ وظیفه ارگان ها، سازمان ها و قوای سه گانه این است که با توجه به منویات مقام معظم رهبری قدم برداشته و برنامه ها و سیاست های خود را با عنوان آن سال و با منویان ایشان منطبق سازند. 

وی افزود:با توجه به وضعیت اقتصاد، اشتغال جوانان، روابط بین المللی و تحریم های ظالمانه اولین و آخرین راه حل ما بها دادن به تولید است؛ اگر به تولید داخلی به لحاظ کیفی و کمی بها بدهیم خیلی از مشکلات داخلی کشور برطرف خواهد شد؛ درواقع تنها راه نجات کشور  توجه به تولید است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد:اما دستیابی به پیشرفت سریع در تولید یا جهش تولید خود به مقدماتی نیاز دارد؛ برای دستیابی به یک پیشرفت سریع باید امکانات اولیه را فراهم سازیم؛ به همین دلیل در ایجاد این بستر لازم است که  قوای سه گانه به همراه تمام نهاد ها به وظایف خود عمل کنند.

بیگدلی تصریح کرد: در این فرصت باید از نبود انسجام، نبود تفاهم و سیاسی بازی دست برداشته و با انسجام درکنار هم چشم و گوشمان به منویات مقام معظم رهبری باشد و در جهت اجرای آن اقدام کنیم؛ اگر در این باره درحوزه قانونی مشکلی وجود دارد، مجلس اقدام کند؛ اگر هم در حوزه قضا موضوعی مطرح است دستگاه قضا اقدام کند.

وی عنوان کرد:اما وظیفه اصلی برعهده دولت است؛ تمام نهاد ها و سازمان ها باید یه دولت کمک کنند؛ ممکن است اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد ولی همه متعلق به نظام جمهوری اسلامی هستیم و برای مردم خدمت می کنیم پس همه باید در این مسیر به دولت کمک کنیم؛ دولت هم باید طی چند ماه اولیه سال به صورت واقعی نیاز های تولید را مشخص کرده و موانع بر سر راه را رفع کند.

وی با اشاره به موانع بر سر راه تحقق جهش تولید اظهار کرد:متاسفانه سیستم فشل بانکی ما به جای حمایت از تولید معمولا دست و پا گیر بوده است؛ برای مثال در مشارکت یک پروژه فقط در سود سهیم می شوند و دیگر کاری به ضرر فرد مقابل ندارند؛ بانک ها باید از مشارکت یک طرفه دست بردارند؛بحث صدور مجوز ها،تغییر کاربری زمین ها و مشکلات بر سر راه تولید کنندگان در حوزه کارگران، بیمه و مالیات باید یک بار برای همیشه حل و فصل شود، باید  به تولید کننده فضا داده شود تا در آینده شاهد تولید یک کالای با کیفیت و به دنبال آن ایجاد اشتغال در سطح مطلوب در کشور باشیم.

وی در پایان اضافه کرد:مقام معظم رهبری هر ساله عنوانی برای سال انتحاب می کنند؛ اگرچه ما در اجرای آن عناوین ضعیف عمل کردیم و بیشتر برای برگزاری جلسات و بنر زدن ها موفق بودیم تا اجرا.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha