• چهارشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98122821625

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد خبرداد:

توقف جمع‌آوری پسماندهای خشک در مشهد با هدف کاهش ریسک ابتلا به کرونا

توقف جمع‌آوری پسماندهای خشک در مشهد با هدف کاهش ریسک ابتلا به کرونا

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: باتوجه به شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا در سطح کشور و لزوم رعایت نکات بهداشتی، فرآیند پردازش زباله از سوی سازمان مدیریت پسماند متوقف شد.

ابوالفضل کریمیان اظهار کرد: باتوجه به افزایش شمار مبتلایان به بیماری ناشی از کووید19 فعالیت تمامی ایستگاه‌های مبادله پسماند خشک، خودروهای جمع‌آوری این نوع پسماند و سیمپ (جمع‌آوری آنلاین پسماند خشک) در شهر مشهد، تا پانزدهم فروردین 1399متوقف شده است و در این مدت پسماندهای خشک به طور جداگانه جمع‌آوری نخواهد شد. 

وی افزود: اگرچه تفکیک، جمع‌آوری و پردازش پسماندهای خشک مهمترین اقدام در راستای حفظ محیط زیست است،  اما با شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا در سطح کشور و لزوم رعایت نکات بهداشتی، بلافاصله فرآیند پردازش زباله از سوی این سازمان متوقف شد. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد با بیان اینکه «متاسفانه در حال حاضر با گسترش شیوع این بیماری فعالیت‌های جمع‌آوری پسماند خشک نیز تا 15 فردین ماه به طور کامل متوقف شده است»، خاطرنشان کرد: شهروندان مشهدی در این مدت بهتر است پسماندهای خشک را در خانه نگهداری ننمایند و آن‌ها را جداگانه به همراه زباله‌تر در مخازن جمع‌آوری پسماند قرار دهند. 

کریمیان بیان کرد: در حال حاضر کادر درمان و نیروهای خدمات شهری بیشتر از دیگر گروه‌های جامعه در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و لذا انتظار می‌رود شهروندان محترم همکاری بیشتری در زمینه حفظ بهداشت عمومی داشته باشند. 
 
وی با اشاره به اینکه «رهاسازی ماسک و دستکش استفاده شده در سطح معابر خطرساز است»، تاکید کرد: حداقل کاری که شهروندان می‌توانند انجام دهند این است که پس از استفاده از اقلام بهداشتی و پزشکی مثل ماسک و دستکش آن‌ها را در نایلونی دربسته بگذارند و سپس در سطل زباله قرار دهند. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد با بیان این‌که «به‌طور متوسط روزانه حدود ۱۸ تن زباله بیمارستانی در مشهد جمع‌آوری می‌شود» عنوان کرد: این سازمان پسماندهای بی‌خطرسازی شده‌ 32 بیمارستان، مراکز درمانی و مطب‌ها را جمع‌آوری و در محل وی‍ژه‌ پسماندهای پزشکی دفن می‌کنند. این فرآیند در شرایط خاص کنونی بی‌وقفه  و با جدیت بیشتر در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha