سید علی حسینی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: شهرداری تربتجام ذیل ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونای شهرستان تمامی وظایف محول شده را طبق پروتکلهای دانشکده علوم پزشکی انجام میدهد؛ بر همین اساس به صورت روزانه وسایل حملونقل عمومی و جایگاههای اتوبوسها در سطح شهر، مجموعه پارکی و مبلمان شهری، خیابانها و معابر شهری ضدعفونی و گندزدایی میشوند.
وی ادامه داد: تا 23 اسنفدماه، 10 مرتبه بخشهای مختلف معابر و خیابانهای شهری ضدعفونی شدهاند و از تمامی نهادهایی که در این امر کمک میکنند نیز تشکر میکنیم.
حسینی ضمن بیان این مطلب که تاکنون 38 میلیون و 300 هزار تومان فقط صرف خرید محلولهای ضدعفونی شده است، اظهار کرد: در جلسات مختلف نیز عنوان کردهایم که شهرداری در تهیه مواد ضدعفونی، ماسک، لباس و... مشکلات اساسی دارد و مجبور هستیم این اقلام را با چند برابر قیمت و از بازار سیاه تهیه کنیم.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان این است که پاکبانان و سایر نیروهای شهرداری ماسک و وسایل لازم را همراه داشته باشند اما متاسفانه همانند مردم در این زمینه مشکلاتی داریم.
شهردار تربتجام با اشاره به پروتکلهای دانشکده علوم پزشکی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در حوزه غسالخانهها، برای هر فرد فوت شده 6 دست لباس باید مصرف شود که جدای از هزینه خرید لباسها، حتی در تامین آنها با مشکلاتی مواجه هستیم. همچنین در حوزه آرامستانها تاکنون رقمی حدود 15 میلیون تومان هزینه شده است.
حسینی گفت: با توجه به این که در کمیته اطلاعرسانی ستاد مبارزه با کرونای شهرستان قرار داریم، پوسترهای مختلفی را هم برای اکران عمومی در سطح شهر و هم فضای مجازی تولید و توزیع کردهایم.
وی ضمن بیان این مطلب که شهرداریها معمولا جزء نهادهای پر رفتوآمد هستند، متذکر شد: این ازدحام جمعیت معمولا در ماههای پایانی سال تشدید میشود که از مردم تقاضا داریم برای کارهای غیرضروری به شهرداری مراجعه نکنند و چنانچه پروندهای را در دست اقدام دارند، برای سال آینده موکول نمایند و پرونده آنها با همان نرخ سال 98 محاسبه خواهد شد و تعرفههای جدید 1399 لحاظ نمیشوند. البته جزئیات این تصمیمات طی روزهای آینده اطلاعرسانی خواهد شد.
حسینی بیان کرد: تراکم این روزهای پایانی سال باید شکسته شود و از مردم تقاضا میکنیم با ماندن در منازل باعث قطع زنجیره انتقال این بیماری شوند.
انتهای پیام
نظرات