به گزارش ایسنا، پژوهشگران دانشگاه بیرجند طرح تولید سس زرشک را تهیه کردند و موفق شدند به فرمولاسیون بهینه آن نیز دست پیدا کنند.
ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوطه مورد انتظار- که پس از تولید تعداد بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابیهای مختلف به دست آمده- از جمله اقدامات انجام شده در این طرح بوده است.
تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهندههای ارگانیک از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تهیه طعم و مزههای مختلف از این سس رژیمی از برنامههای آتی جهت توسعه طرح خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات