• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98121914434
  • خبرنگار : 71605

معرفی طرح‌های برگزیده دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم؛

تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن

تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن

پژوهشگران دانشگاه بیرجند طرح تولید سس زرشک را تهیه و به فرمولاسیون بهینه آن دست پیدا کردند و این طرح به عنوان یکی از طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.

به گزارش ایسنا،  پژوهشگران دانشگاه بیرجند طرح تولید سس زرشک را تهیه کردند و موفق شدند به فرمولاسیون بهینه آن نیز دست پیدا کنند.

ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوطه مورد انتظار- که پس از تولید تعداد بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابی‌های مختلف به دست آمده- از جمله اقدامات انجام شده در این طرح بوده است.

تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهنده‌های ارگانیک از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تهیه طعم و مزه‌های مختلف از این سس رژیمی از برنامه‌های آتی جهت توسعه طرح خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha