• چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98121411625
  • خبرنگار : 30054

بسته هدیه آجیل، بهترین هدیه نوروزی

بسته هدیه آجیل، بهترین هدیه نوروزی

هدیه دادن در شب عید یک اقدام جهانی است و عیدی دادن در این روزها از مرز افراد فراتر رفته به سازمان‌ها و شرکت‌ها رسیده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مزبار، هدیه سازمانی برای همکاران ورود به دروازه‌های وفاداری و حس خوب و برای شرکا یک پرستیز اعلاست. خرید آجیل به‌عنوان یک هدیه برای دوستان و عزیزان نیز یک سورپرایز معرکه است. بسته هدیه آجیل، صرفاً یک محصول نبوده و یک نگرش جذاب برای آن‌هاست که دوستشان داریم و برای شادی و سلامتی‌شان اهمیت قائلیم. بسته‌بندی آجیل نقش مهمی در ماندگاری، نگهداری و همچنین محافظت آن در هنگام جابه‌جایی دارد. ما در این متن سعی داریم شما را با بسته هدیه آجیل، بهترین هدیه نوروزی آشنا کنیم.

هدیه آجیل

شما از طریق فروشگاه مزبار می‌توانید بهترین آجیل را به عزیزان خود در سرتاسر ایران و حتی خارج از کشور هدیه کنید. تمامی محصولات مزبار از مرغوب‌ترین و بهترین انواع آجیل تهیه و به مشتریان عزیز ارائه‌ شده است. شما با هدیه دادن بسته زیبای آجیل نشان داده‌اید که در خرید کردن یک عیدی بسیار لوکس به‌سلامتی مخاطبتان اهمیت می‌دهید.

سفارش آجیل و خشکبار

در هنگام سفارش آجیل و خشکبار به نحوه بسته‌بندی آن‌ها نیز توجه کنید. چرا که نحوه بسته‌بندی از لحاظ مقاومت و قرار گرفتن در هوا، بسیار حائز اهمیت است. آجیل و خشکبار همچنین در بسته‌های کوچک هم تولید می‌شوند که از آن‌ها برای مصارف روزانه استفاده می‌شود. این بسته‌بندی‌ها با اینکه قیمت بالایی دارند، بسیار پرطرفدار هستند. خرید آجیل هدیه یک روش شگفت‌انگیز و بسیار لوکس برای سورپرایز کردن اطرافیان است. بسته‌بندی آجیل‌های هدیه مزبار یک جلوه زیبا دارد که می‌تواند مخاطب را سحر کند.

میوه خشک

چنانچه به دنبال روشی عالی برای بهبود سلامتی‌تان هستید، میوه خشک یکی از بهترین روش‌هاست. اکثریت مردم می‌دانند که میوه‌ها اجزای مهم هر برنامه‌ی غذایی هستند، ولی شیرینی آن‌ها سبب شده که عده‌ای به میوه خشک به چشم یک آب‌نبات بنگرند، نه میان وعده‌ای مغذی.

معمولاً مقداری از ویتامین C میوه‌های خشک در اثر خشک شدن نابود می‌شود، ولی فیبر، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی و دیگر اسیدهای ارگانیک به‌صورت دست‌نخورده در میوه باقی می‌ماند. به همین دلیل، میوه خشک می‌تواند میان وعده‌ای عالی برای همه افراد به‌حساب بیاید.

میوه خشک همان میوه تازه‌ای است که آب خود را ازدست‌داده است. حال این آب هم می‌تواند به‌وسیله‌ی خشک شدن در زیر آفتاب از بین برود و هم از طریق رطوبت زایی. رطوبت زایی باعث می‌شود به‌سرعت نم و رطوبت میوه از بین برود. ولی بهترین چیزی که در رابطه با میوه خشک باید گفت: این است که مواد مغذی میوه، در بیشتر موارد حفظ می‌شود.

میوه‌های خشک علاوه بر مواد معدنی، ویتامین و ...، پروتئین هم دارند. گلابی، کشمش، سیب، هلو، آلو، زغال‌اخته، انجیر، بلوبری و سرخالو بعضی از مغذی‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های خشک هستند.

هدیه سازمانی

از جایی که تهیه کردن آجیل سازمانی درجه‌یک از لحاظ اقتصادی نیازمند صرف هزینه و وقت و تجربه کافی است، مزبار تصمیم دارد تا با تهیه انواع و اقسام آجیل در بسته‌بندی‌های چشم‌نواز، بسته آجیلی مناسب برای شما فراهم آوریم.

اقلام این آجیل شامل پسته دست‌چین، فندق شور ایرانی، بادام درختی ممتاز، بادام‌هندی زعفرانی و تخمه جاپونی درجه‌یک است که همه آن‌ها از کیفیتی عالی برخوردار بوده و به شکل دست‌چین تهیه می‌شود.

آجیل شب عید

هر سال هرچقدر به‌روزهای پایان سال نزدیک می‌شویم، تب‌وتاب افراد برای خرید آجیل شب عید بیشتر می‌شود. آجیل‌ها گروهی از خشکبار هستند که ترکیبشان با هم تفاوت داشته و بیشتر به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد.

آجیل شب عید انواع مختلفی دارد که عبارت است از:

· آجیل شیرین: آجیل شیرین از مخلوط توت خشک، کشمش، مغز بادام، گردو، فندق، پسته و بادام‌هندی تشکیل‌ شده است.

· آجیل شور: آجیل‌های شور، جزء پرمصرف‌ترین آجیل‌های شب عید هستند. این آجیل، شامل مغز بادام، مغز پسته، تخمه‌ژاپنی، تخمه‌کدو، مغز فندق و بادام‌هندی است. آجیل شور از اضافه کردن نمک به آجیل خام حاصل می‌شود که البته استفاده‌ی بیش از آن توصیه نمی‌شود.

· آجیل چهارمغز: آجیل چهارمغز، یکی دیگر از انواع آجیل‌های خوشمزه است که از ترکیب پسته، بادام، بادام‌هندی و فندق به وجود می‌آید.

برای خرید آجیل نکاتی وجود دارد. این نکات عبارت‌اند از:

· برای تشخیص دادن آجیل تازه، بایستی به‌ظاهر آجیل دقت کنید. چنانچه به روی آن، سوراخ یا کپکی وجود داشته باشد، یعنی این‌که آجیل شما کهنه است. در ضمن باید بدانید که آجیل تازه، بوی ترشیدگی، ماندگی و تند نمی‌دهد.

· طبق آئین‌نامه بهداشتی، اضافه نمودن هر نوع رنگ، حتی رنگ مجاز خوراکی، غیربهداشتی و ممنوع است. برای بررسی این موضوع، بایستی مقداری آجیل در دستتان قرار بدهید. اگر به روی دستتان اثری از رنگ باقی ماند، یعنی آجیل مدنظر، غیربهداشتی است. البته اضافه نمودن رنگ‌های طبیعی مثل زردچوبه یا زعفران به آن بلامانع است.

پسته‌هایی با پوست زرد و مغز قرمز و همچنین تخمه‌هایی پررنگ، بارنگ مصنوعی ساخته‌ شده‌اند و بهداشتی نمی‌باشند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha