• دوشنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98121209162
  • خبرنگار : 71614

برف و باران در جاده های هشت استان

برف و باران در جاده های هشت استان

ریس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش برف و باران در محورهای هشت استان خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش هم اکنون شاهد بارش برف در اکثر محور های ارتفاعات استان اردبیل، محورهای کندوان، هراز، فیروزکوه، کیاسر-سمنان مازندران، محورهای دندی-تخت سلیمان و ابهر تاکستان استان زنجان، محور آستارا-اردبیل محدوده گردنه حیران استان گیلان و محورهای پیرانشهر-نقده و پیرانشهر-سردشت استان آذربایجان غربی هستیم.

وی از وجود گرد و خاک در اکثر محور های استان لرستان نیز خبر داد افزود: همچنین بارش باران نیز در اکثر محور های کردستان، سمنان، گیلان، کرمانشاه، مازندران و محور خوی-سلماس استان آذربایجان غربی مشاهده می شود.

به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا ، گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات محورهای استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، مازندران، همدان و گلستان وجود دارد.

سرهنگ رحمانی در پایان گفت: ترافیک در آزادراه قزوین به کرج در محدوده پل استاندارد تا پل فردیس نیمه سنگین است و سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha