• شنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۱:۳۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98120806532
  • خبرنگار : 71468

سهرابیان: نمی‌توان فقط با تکیه بر غیرت بگوییم برنده‌ایم/ در قایقرانی امکانات حرف اول را می زند

سهرابیان: نمی‌توان فقط با تکیه بر غیرت بگوییم برنده‌ایم/ در قایقرانی امکانات حرف اول را می زند

رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: ملی پوشان درمسابقات انتخابی المپیک آب های آرام تمام تلاش خود را می کنند اما باید واقع بین باشیم.

علیرضا سهرابیان در گفتگو با ایسنا درباره‌ی وضعیت تیم ملی قایقرانی آب های آرام در آستانه مسابقات انتخابی المپیک بیان کرد: ملی‌پوشان تمام تلاش خود را می‌کنند اما به دلیل اینکه آزادی تنها پیست ما است مجبورشدیم  آنها را از جنوب به تهران بیاوریم. از طرفی شیوع ویروس کرونا هم باعث ترس ملی پوشان و خانواده های آن شده است اما خب نمی توانیم اردوها را تعطیل کنیم چون سه هفته دیگر اعزام داریم. ما خودمان ورزشکاران را کنترل می کنیم که دچار بیماری نشوند و خودشان هم مراقب هستند و نزدیک کسی نمی شوند. به هر حال آنها از طرف خانواده ها دست ما امانت هستند. امیدوارم با توجه به اینکه قایقرانان با سختی دارند تمرین می کنند بتوانند نتیجه خوبی بگیرند.

سهرابیان در پاسخ به این پرسش که ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک دارد، تاکید کرد: نمایندگان ما در تک نفره بهتر می توانند عرض اندام کنند. البته در همان تک نفره هم رقبای زیادی داریم چون آنها  هم کار کرده اند. ما نمی توانیم بگوییم ایرانی ها غیرت دارند و با اتکا به همان غیرت می توانند برنده باشند. این سوال را دارم مگر ورزشکاران کشورهای دیگر غیرت ندارند؟ آنها هم تلاش کرده اند و می خواهند برنده باشند. ما باید واقع بینانه صحبت کنیم. امکانات حرف اول را می زند و امکانات ما نسبت به رقبا پایین‌تر است. البته در این که ملی پوشان ما تمام تلاش خود را خواهند کرد شکی نیست و مطمئن باشید با وجود این سختی ها و کمبود امکانات تلاش می کنند حداکثر عملکرد خود را در مسابقات به نمایش بگذارند.

رییس فدراسیون قایقرانی در مورد تعیین تکلیف قایق های رویینگ خریداری شده از چین گفت: پول قایق ها خوشبختانه پرداخت شد و قراربود بارگیری شود اما با شیوع ویروس کرونا فعلا هیچ چیزی از چین خارج نمی شود. ما هم نمی توانیم شکایت کنیم چون کار ناصحیحی است. خود ما دو سال بود قایق ها را خریداری کرده بودیم اما پول آنها را پرداخت نکردیم. بنابراین فعلا منتظر می مانیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.

 او در پاسخ به این پرسش که در آب های آرام به جوانان توجه می شود و اردوهای مستمر دارند تا برای بازی های آسیایی ۲۰۲۲ آماده شوند  اما چرا در روئینگ چنین چیزی را مشاهد می نمی کنیم، تصریح کرد: باید به گذشته برگردیم و ببینیم ساختن ورزشکار و مربی در آب های آرام و روئینگ به چه نحوی بوده است. آب های آرام نسبت به روئینگ قدمت بیشتری دارد و خیلی از ورزشکارانی که در قدیم بوده اند الان به جرگه مربیان اضافه شده اند و دارند کار می‌کنند. از این رو زمانی که مسابقه برای جوانان می گذاریم حدود ۶۰ ورزشکار جوان شرکت می کنند اما در روئینگ چنین چیزی وجود نداشته است و تعداد نفرات جوان  به تعداد انگشتان دودست هم نمی رسد چون از اول کار زیرساختی خوب انجام نشده است. درواقع از بادبانی  و روئینگ چشم پوشی کرده بودند. با این حال بعد از مسابقات کسب سهمیه المپیک روئینگ، برنامه داریم که روی این مسئله هم کار کنیم.

 او در مورد اینکه تکلیف اردوی روئینگ در بندرانزلی مشخص شد یا خیر گفت: ما با منطقه آزاد انزلی صحبت کرده ایم تا مثل منطقه آزاد قشم و کیش به ما کمک کنند. مطمئنا هم استانی‌های من می‌توانند در این زمینه دست ما را بگیرند. ما به امکاناتی که در منطقه آزاد انزلی است، احتیاج داریم و مطمئنم آنقدر عرق ملی دارند که مثل کیش و قشم به ما کمک کنند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha