شهرام میرزایی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه هیچ پایگاه غیرفعالی در استان زنجان وجود ندارد، اظهار کرد: تعداد پایگاههای امداد و نجات فعال استان زنجان در طرحهای فصلی، ۱۱ پایگاه ثابت و ۵ پایگاه موقت است. از آنجایی که این تعداد پایگاه امداد و نجات در استان، نیاز منطقه را مرتفع نمیکند، به همین خاطر ۵ پایگاه در طرح آمایش سرزمینی در چشمانداز ۱۰ ساله استان درخواست شده است.
وی به تجهیزات پایگاههای امداد و نجات جادهای استان زنجان نیز اشاره و عنوان کرد: تجهیزات پایگاههای امداد و نجات استان زنجان شامل تجهیزات هیدرولیک و پنوماتیک، خودروی نجات، آمبولانس، تجهیزات امداد و کمکهای اولیه، تجهیزات ایمنی ترافیکی و تعداد محدودی تجهیزات کوهستانی شامل بسکت و طناب است. البته لازم به ذکر است که حداقل تعداد ۱۲ آمبولانس و ۴ خودروی نجات دیگر نیز مورد نیاز است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد آمبولانسهای استان زنجان ۱۸ دستگاه و تعداد ۸ دستگاه خودروی نجات نیز در استان وجود دارد، ابراز کرد: در حال حاضر با کمبود تعداد آمبولانس و خودروی نجات در استان زنجان مواجه هستیم.
میرزایی در ادامه به نقاط و محورهای حادثهخیز استان زنجان اشاره و خاطرنشان کرد: محورهای حادثهخیز استان زنجان شامل آزادراه زنجان - تبریز به دلیل موجها و پیچهای موجود، جاده زنجان – ماهنشان، جاده زنجان - دندی، جاده زنجان - بیجار، جاده زنجان – قرهپشتلو، جاده زنجان – تهم - چورزق، جاده زنجان – طارم - رودبار، جاده خدابنده - همدان و خدابنده – بیجار، از جمله نقاط و محورهای حادثهخیز استان زنجان بهشمار میرود.
انتهای پیام
نظرات