سیدهراضیه موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه اهمیت قدرت حافظه در تصمیم گیری سریع و عملکرد خوب مغز هر روز بیش از پیش پررنگ میشود، اظهار کرد: علاوه بر راههایی که برای تقویت حافظه و سلامت مغز توصیه میشوند باید مصرف خوراکیهای مفید برای مغز را هم رعایت کنیم تا منجر به تقویت آن شود.
وی با بیان اینکه خوراکیهای مفید برای مغز مواد مغذی هستند تا مغز بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند، افزود: مغز به گلوکز به عنوان یک منبع انرژی به انواع ویتامینها و آنتی اکسیدانها برای محافظت در برابر آسیبها و به اسیدهای چرب برای عملکرد سلولهای مغزی نیاز دارد.
موسوی اظهار کرد: آجیلها و دانهها منبع مناسبی از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین E اسید چرب امگا ۶ و مقداری آمینواسید ضروری هستند که برای کارکرد مغز بسیار موثر هستند.
او اضافه کرد: دانه و آجیل های مغذی، منابع خوبی از ویتامین B و فولیک اسید هستند و از خوراکی های مفید برای مغز محسوب میشوند، فولیک اسید برای حفظ حافظه و تمرکز ضروری است.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه آجیلها و دانههای سالم اعم از گردو، بادام، فندق دانههای آفتابگردان و دانه کتان، سویا و ... است، بیان کرد: مغزها و دانهها برای سلامتی مفید هستند هرچند غالبا چربی بالایی دارند، اما چربیشان برای بدن مفید است.
وی خاطرنشان کرد: دانهها منبع غنی از فیبر و پروتئین هستند که برای بیماریهای قلبی موثر است از آنجا که بدن برای هضم پروتئین به انرژی بیشتری نسبت به هضم کربوهیدرات و چربی نیاز دارد. از این رو آجیلهای غنی از پروتئین برای افزایش متابولسیم بدن و افزایش سوخت و ساز مفید است.
انتهای پیام
نظرات