• جمعه / ۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98120200904
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

/روز انتخاب/

اعلام شرایط رای دهی در شهرستان های استان اصفهان

اعلام شرایط رای دهی در شهرستان های استان اصفهان

ایسنا/اصفهان فرماندار سمیرم با بیان اینکه تا ساعت ۱۱ صبح، ۲۰ درصد واجدان شرایط در انتخابات مجلس شرکت کرده اند، گفت: ۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر در سمیرم واجد رای هستند.

محمدرضا عسگریان در ارتباط زنده با ستاد انتخابات استان اصفهان، اظهار کرد: طبق برنامه زمان بندی بیش از ۱۵۰۰ نفر انتخابات سمیرم را مدیریت و برگزار می کنند که خوشبختانه تاکنون حضور مردم پرشور بوده است.

فرماندار سمیرم افزود: تعداد واجدان شرایط رای در سمیرم ۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر است که تا ساعت ۱۱ صبح، ۲۰ درصد واجدان شرایط در انتخابات مجلس شرکت کرده اند.

به گزارش ایسنا، فرماندار فریدن نیز در ارتباط زنده با ستاد انتخابات استان اصفهان، اظهار کرد: رای گیری در شهرستان در ۱۷۸ شعبه سیار و ثابت آغاز شده و ۳۸۰۰ نفر عوامل اجرایی انتخابات در این شهرستان هستند.

معین الدینی افزود: تا این دقیقه همه چیز خوب بوده است و با وجود برودت هوا و بارش ها، مشارکت خوبی داشته ایم. وضعیت راه های روستایی کمی لغزنده است، اما پلیس راه همکاری خوبی داشت.

وی گفت: دستگاه های احراز هویت مشکل داشتیم که در حال برطرف شدن است.

همچنین مرتضایی فرماندار کاشان در ارتباط زنده گفت: در کاشان رای گیری در ۳۵۳ حوزه در حال برگزاری است و ۵۲۰۰ نفر انتخابات را در کاشان برگزار و مدیریت می کنند.

فرماندار خمینی شهر نیز در ارتباط زنده با ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: ۱۶۹ حوزه اخذ رای در شهرستان به همراه ۵ شعبه سیار فرایند رای گیری را انجام می دهند.

مسلم زاده افزود: تا ساعت ۱۲ امروز، ۲۱ هزار و ۷۵ نفر آرا خود را به صندوق های رای انداخته اند و برای احتیاط ۲۲۰ هزار تعرفه در شعب رای گیری شهرستان خمینی شهر توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: ۳۵۰۰ نفر انتخابات را در خمینی شهر مدیریت و برگزار می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha