• دوشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98112820482
  • خبرنگار : 71592

تاکید انصارالله یمن بر عدم جدیت ائتلاف عربی برای صلح

تاکید انصارالله یمن بر عدم جدیت ائتلاف عربی برای صلح

عضو شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد، تصمیم برقراری صلح مانند تصمیم برای آغاز جنگ نیازمند خواست و اراده، تصویب و اعلام است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در توییتی نوشت، طرح‌های صلح حق پاسخگویی را برای طرفین ممکن می‌کند و پاسخ به مفهوم تشدید تنش نیست بلکه تصمیم برای برقراری صلح مثل تصمیم جنگ نیازمند خواست و اراده، تصویب و اعلام است.

وی افزود، توسل ائتلاف عربی به کانال‌های پشت پرده برای مذاکره خود گواهی بر عدم جدیت و تردید در برقراری صلح است و ادامه حملات، بسیج نیروها و تسلیحات و تشدید حملات آمریکایی - انگلیسی و سعودی نشان دهنده این عدم جدیت و تردید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha