• جمعه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 98112518274
  • خبرنگار : 71542

از قبای ترکمنی تا لباس کره‌ای در جشنواره مد و لباس فجر

از قبای ترکمنی تا لباس کره‌ای در جشنواره مد و لباس فجر

نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با تمرکز روی نمادهای فرهنگی هنری گلستان و خراسان شمالی در حال برگزاری است؛ هر چند که فضا برای نمایش دیگر آثار ایرانی و حتی خارجی هم فراهم است.

به گزارش ایسنا، نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر که با تمرکز روی نمادهای فرهنگی هنری استان گلستان و خراسان شمالی از روز گذشته ۲۴ بهمن کار خود را در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو آغاز کرده تا ۲۹ بهمن ادامه خواهد داشت.

در این جشنواره علاوه بر نمایش لباس، کیف، کفش و شال و روسری‌های ایرانی، نمونه لباس‌هایی از کشورهای افغانستان، آذربایجان، اندونزی، رومانی، هندوستان و کره جنوبی به معرض نمایش گذاشته شده است.


در این نمایشگاه ۲۷ ویترین تحت عنوان ویترین ملی به لباس‌های ۱۰۰ درصد ایرانی اختصاص داده شده است که در این بخش از کت و شلوار و لباس نامزدی تا لباس مجلسی و بیرونی می‌توان نمونه‌هایی پیدا کرد.

همچنین از بین ۱۵۰۰ تصویرسازی مد و لباس که به دبیرخانه ارسال شده بود، ۷۸ اثر به نمایش گذاشته شده است که تعدادی از طراحان این تصاویر با حضور در نمایشگاه در کنار آثار خود عکس یادگاری می‌گیرند.

افزون بر این، برخی نهادهای خصوصی و دانشگاهی که اقدام به برگزاری جشنواره‌های مد و لباس می‌کنند، در این جشنواره حضور داشتند. از این طریق فرصت ثبت نام برای علاقه مندان حوزه طراحی پارچه و لباس و دوخت فراهم می شود که جشنواره‌های دیبا، تن پوش و مدآفرین از جمله این جشنواره‌ها هستند.

در جشنواره امسال مد و لباس، مراکز و موسسات آموزش طراحی، الگوسازی، دوخت، چاپ و نقاشی روی پارچه و ... فرصت معرفی و تبلیغ آموزشگاه خود و ثبت نام کارآموزان جدید را یافتند.‌ حضور زنان فعال در حوزه طراحی و دوخت لباس از جمله بخش‌های جذاب این نمایشگاه است که بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت غرفه خود جذب می‌کند.

در این میان یکی از چهره‌های مشهور دوخت سعی داشت با نمایش مانتوها و لباس‌های مجلسی دوخته شده، بازدیدکنندگان را راضی به خرید بسته‌های آموزشی کند. او همچنین در خلال تبلیغ هایش سعی داشت برخی فوت و فن دوخت درست و دقیق یقه‌های لباس و ... را به خیاطان بازدیدکننده آموزش دهد.  

دانشگاه‌ها ، دانشکده‌ها و انجمن‌های علمی فعال در حوزه های نساجی، طراحی و دوخت لباس هم در نهمین جشنواره مد و لباس فجر حضور دارند و آثار خود را به نمایش گذاشته اند.

حضور واردکنندگان و فروشندگان چاپ طرح روی پارچه و خدمات مربوط به آن و همچنین شرکت‌های چاپ بروشور، لیبل لباس و انواع چرخ و مانکن از دیگر حاضران نمایشگاه مد و لباس هستند. افزون بر این مجلات و کتاب‌های مربوط به حوزه دوخت و طراحی مد و لباس غرفه‌هایی را به خود اختصاص داده‌اند.

حضور جوانان هنرمند که کار نقاشی روی پارچه انجام می دهند و مزون داران لباس عروس از دیگر جاذبه‌های نمایشگاه مد و لباس امسال است. علاقه‌مندان به حوزه مد و لباس فرصت این را دارند که از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب به نمایشگاه مراجعه کنند.
یکی از بخش های هیجان انگیز جشنواره مد و لباس امسال، برگزاری مسابقه بین خیاطان مختلف است که در یکی از سالن ها با حضور ناظران رقابت برگزار می‌شود.

فروش پارچه‌های با کیفیت ایرانی هم کمابیش در برخی غرفه ها از جمله غرفه استان گلستان مشاهده می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۵ ۱۴:۰۷

لباس سنتی کره ای هانبوک نام داره و کیمونو لباس سنتی ژاپن هست.

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۵ ۲۰:۱۷

نبایس مدهای خارجی شرقی در فجر رواج پیدا کند ما به اندازه کافی از فرهنگ کشور خود میتوانیم بهره بگیریم و نبایس از چاله فرهنگی تو چاه فرهنگی بیافتیم