امیرحسین دانشکهن در گفت و گو با ایسنا، در خصوص روند شکلگیری شورای ائتلاف نیروهای انقلابی در کشور و سپس در استانهای مختلف گفت: این شورا مدتی بعد از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم توسط آقای رئیسی با هدف دور هم جمع کردن نیروهای انقلابی و وحدت و جلوگیری از تفرق آرا تشکیل شد.
دانش کهن افرود: در ابتدای کار ۵۰ نفر از مسئولین ارشد نظام در این شورا به توافق رسیدند و ۱۱ حزب ارزشی و انقلابی هم به آن پیوستند؛ این شورا در نخستین اقدام خود به آسیبشناسی انتخابات پیشین و چرایی رأی نیاوردن نیروهای مورد نظر در شهرهای مختلف پرداخت.
وی ادامه داد: پس از آن یک دستورالعمل جامع و کامل تهیه و ابلاغ و طبق آن در سراسر استانها چند نفر به عنوان هیئت موسس و نماینده ۱۱ حزب و نمایندگانی از دانشجویان، طلاب، اساتید و اصناف مختلف با رأیگیری انتخاب شدند و کمیتههایی نیز تشکیل شد؛ در انتخابات مجمع عمومی این شورا هم ۷۵۰ نفر شرکت داشتند.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: هیئت موسس در شهرهای مختلف هم تشکیل شد تا در مهمترین اقدام خود برای انتخابات مجلس یازدهم صلاحیت نامزدها را بررسی و انقلابیترینها و بهترینها را انتخاب کند، بر همین اساس ما در حوزه کرج، فردیس و اشتهارد فراخوان دادیم و ۹۲ نفر از نامزدها رزومه خود را ارسال کردند.
دانش کهن افزود: پس از بررسی رزومهها و بررسی پرسشنامهها، از میان این ۹۲ نفر به ۱۰ نفر رسیدیم، از این ۱۰ نفر مصاحبه حضوری به عمل آمد و در نهایت دو نفر برای حوزه کرج، فردیس و اشتهارد و یک نفر برای حوزه ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان انتخاب شد.
وی خاطرنشان کرد: طاهره پورشمسیان، مهدی عسکری و علی حدادی سه نفری هستند که از سوی شورای ائتلاف نیروهای انقلابی البرز به عنوان نامزدهای مورد حمایت در انتخابات مجلس یازدهم معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات