• یکشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98111309112
  • منبع : دانشگاه صنعتی امیر کبیر

آغاز پیش ثبت‌نام رقابت‌های بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی ۲۰۲۰

آغاز پیش ثبت‌نام رقابت‌های بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی ۲۰۲۰
عکس آرشیوی است

رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا از آغاز پیش‌ثبت‌نام رقابت‌های بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی ایران خبر داد و گفت: تیم‌های متقاضی برای شرکت در این دوره از رقابت‌ها تا ۲۰ اسفندماه مهلت دارند تا مستندات فنی ربات‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر سروش صادق‌نژاد برگزاری نهمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی ایران ۲۰۲۰، را با عنوان "فیراکاپ آزاد ایران" از ۲ تا ۴ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ دانست و افزود: "فیراکاپ آزاد ایران" توسط کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک و دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) برگزار می‌شود.

وی این مسابقات را یکی از کامل‌ترین مسابقات رباتیک در کشور و منطقه دانست و اظهار کرد: این دوره تمامی شاخه‌های رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی را در بر می‌گیرد.

نائب رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا از آغاز پیش ثبت‌نام این مسابقات خبر داد و گفت: این پیش ثبت‌نام تا ۲۲ بهمن ماه ادامه دارد و تیم‌های متقاضی از اول دی ماه تا ۵ اسفندماه مهلت دارند تا نسبت به ارسال مستندات فنی تیم و پژوهش‌های خود اقدام کنند.

صادق نژاد با بیان اینکه اعضای کمیته فنی این مسابقه از ۲۰ بهمن تا ۲۰ اسفندماه اقدام به بررسی مستندات فنی تیم‌ها خواهند کرد، ادامه داد: تیم‌های منتخب بر اساس صلاحیت، برای شرکت در مسابقات انتخاب خواهند شد.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام نهایی تیم‌ها در این رقابت از ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ آغاز می‌شود و تا ۱۰ فروردین ماه ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تیم‌های برتر این مسابقات می‌توانند در مسابقات جهانی رباتیک فیرا ۲۰۲۰ که سال جاری در کشور برزیل برگزار می‌شود، حضور یابند.

صادق‌نژاد افزود: میزبانی مسابقات جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا در سال ۱۴۰۰ (۲۰۲۱میلادی) بر عهده ایران بوده که با حضور ۲۸ کشور صاحب سبک برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت می‌تواند از اهداف رویدادهای فناورانه در کشور باشد، یادآور شد: در این راستا در قالب برنامه‌های مشترکی که با صنایع وابسته داریم، درصدد آن هستیم تا بسترسازی مناسبی جهت معرفی دستاوردهای کاربردی دانشجویی به صنعت داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha