• یکشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98111308512

خاتمه نخستین دوره جام خوشه چین در شیراز

خاتمه نخستین دوره جام خوشه چین در شیراز

ایسنا/فارس نخستین دوره جام خوشه چین که به میزبانی شهر شیراز برگزار شد با مشخص شدن تیم‌های برتر، به نقطه پایان خود رسید.

نخستین دوره از مرحله نهایی جام خوشه چین که از چهارشنبه نهم بهمن در شیراز آغاز شده بود، عصر شنبه 12 بهمن و با مشخص شدن تیم‌ها و ورزشکاران برتر در رشته‌های مختلف، به نقطه پایان رسید.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات ورزشی روستائیان کشور(خوشه چین)، گفت: و ورزش بهترین عرصه برای حرکت در مسیر رشد و تعالی انسان است.

عبدالحمید احمدی ضمن تبریک آغاز دهه فجر از حمایت های استاندار فارس از حوزه ورزش و تلاش مجموعه اداره کل ورزش و جوانان این استان در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مرحله نهایی جام خوشه چین در شیراز قدردانی کرد و افزود: برای وزارت ورزش و جوانان بسیار شوق انگیز است که توانسته است با نگاهی عدالت محور اولین دوره رقابت‌های سراسری روستاییان و عشایر کشور را برگزار کند.

وی با بیان اینکه جامعه امروز ما با تهدیدهای زیادی در حوزه سلامت جسمی و روحی مواجه است افزود: بهترین و موثرترین راه برای مواجهه با چنین تهدیدهایی ورزش است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با ابراز خوشحالی مجدد از فراهم‌سازی زمینه حضور جمعیت روستایی کشور در یک دوره رقابت رسمی در کشور، گفت: حدود یک میلیون نفر از جوانان روستایی کشور به صورت مستقیم در این رقابت‌ها حضور داشتند.

احمدی جمعیت بیست و یک میلیون نفری روستایی و عشایر کشور را با جمعیتی مهم و تاثیرگذار در توسعه ملی دانست و گفت: وزارت ورزش و جوانان به دنبال ایجاد شرایطی مناسب برای حضور گسترده این جمعیت در فعالیت‌های ورزشی بود از این رو مسابقات جام خوشه چین طرح ریزی و اجرایی شد.

وی با بیان اینکه دور بعدی این مسابقات در سال ۹۹ با گستردگی و مشارکت بیشتر روستاییان و تاکید بر لزوم غیر حرفه‌ای  و همگانی بودن  آن برگزار خواهد شد افزود: یکی از ویژگی های مهم این رقابت‌ها حضور و مشارکت ۵۰ درصدی بانوان روستایی و عشایر کشور در این رقابت‌ها بود.

احمدی از ادارات کل ورزش و جوانان استان های مختلف کشور، فدراسیون‌های فوتبال، والیبال، دو و میدانی، روستایی و عشایری و همه کسانی که در برگزاری این مسابقات نقش آفرینی کردند تشکر کرد.

جام خوشه چین تاثیرگذار بر توسعه فرهنگی اقتصادی و گردشگری روستاها

 استاندار فارس نیز گفت: برگزاری جام خوشه چین می تواند عامل توسعه فرهنگی اقتصادی و گردشگری در میان جمعیت روستایی کشور باشد.

عنایت الله رحیمی افزود: ورزش عامل مهمی در نشاط آفرینی، ایجاد امید و جلوگیری از ناهنجاری های اجتماعی است.

وی با تبریک به ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها به دلیل حضور در نخستین دوره از تورنمنتی که انحصاراً برای روستاییان و عشایر کشور برگزار شده افزود: توسعه ورزش در روستاها در کنار اقدام پیشگیرانه در حوزه ناهنجاری‌های اجتماعی و بیماری‌های جسمی و روحی می تواند ضامن ایجاد شور و نشاط و سلامتی جسم و جان در نسل های آینده جمعیت روستایی کشور باشد.

رئیس شورای عالی ورزش استان فارس ورزش را عامل انسجام و همگرایی اجتماعی دانست و خطاب به ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها گفت: مراودات ورزشی می‌تواند به تبادلات فرهنگی اجتماعی و نهایتاً معرفی روستاهای مختلف به روستاییان  تبدیل شود.

رحیمی معرفی روستاها و مکان زندگی ورزشکاران حاضر در این رقابت ها را عاملی برای معرفی نقاط مختلف کشور با ظرفیت های فراوان موجود در آنها دانست و افزود: از این که شهر تاریخی شیراز میزبان اولین دوره این رقابت‌ها بود خوشحالیم.

استاندار فارس شهر شیراز و استان فارس را یکی از پر ظرفیت ترین شهرها و استان‌های کشور در حوزه تاریخی فرهنگی ادبی مذهبی و گردشگری دانست و گفت: امیدوارم این میزبانی به تبدیل شدن فارس و شیراز به هدف دائمی گردشگری ورزشکاران حاضر در این رقابت ها و خانواده های آنها تبدیل شود.

توسعه ورزش روستایی و عشایری مایه عزت و افتخار دولت است

 مدیرکل ورزش و جوانان فارس نیز توسعه ورزش روستایی و عشایری مایه عزت و افتخار دولت دانست و گفت: توسعه عدالت محور ورزش در اقصا نقاط کشور به خصوص در مناطق روستایی و عشایری یکی از افتخارات این دولت است.

حیدرعلی کامیاب با اشاره به احداث یک و نیم میلیون متر مربع فضای ورزشی در استان فارس در طول شش سال گذشته گفت: حدود ۸۰ درصد از این فضاها در اماکن روستایی و عشایری احداث و به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس ایجاد خانه‌های ورزش روستایی که یک باشگاه کوچک در روستاها محسوب می‌شود را یکی از ابتکارات دولت تدبیر و امید در توسعه ورزش روستایی دانست و گفت: در کنار توسعه زیرساخت‌ها، برگزاری مسابقات جام خوشه چین نشان داد که توسعه نرم‌افزاری ورزش روستایی و عشایری برای دولت از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

کامیاب با بیان اینکه دولت ها در برنامه های توسعه خود جامعه روستایی را به عنوان یکی از ارکان مهم تولید به شمار می آورد افزود: ورزش به عنوان ابزاری توانمند در سالم سازی جوامع می تواند در دوری نسل جوان از ناهنجاری‌های اجتماعی نقش مهمی را در روستا ایفا کرده و عامل افزایش تولید ناخالص ملی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha