• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98110805793
  • خبرنگار : 71567

وزیر بهداشت در واکنش به آتش زدن کتاب هاریسون:

آتش زدن کتاب مرجع پزشکی توسط چهره طالبانی، وهن اسلام و تشیع است/علما باید عمامه زمین بگذارند

آتش زدن کتاب مرجع پزشکی توسط چهره طالبانی، وهن اسلام و تشیع است/علما باید عمامه زمین بگذارند

وزیر بهداشت با تاکید بر این‌که ورود به موضوعاتی نظیر آتش زدن کتاب "هاریسون" توسط یک فرد نادان آن هم از سوی وزیر یک کشور نوعی ارزش و بها دادن به این دسته از افراد جاهل محسوب می‌شود، گفت: به نظر من قبل از وزیر بهداشت باید حوزه‌های علمیه در واکنش به اقدام این فرد در سوزاندن کتاب مرجع پزشکی فریاد بزنند و باید علما عمامه زمین بگذارند.

به گزارش ایسنا دکتر سعید نمکی در اختتامیه یکصد و دهمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، به آتش زدن کتاب مرجع پزشکی از سوی فردی اشاره کرد و گفت: هفته گذشته فردی کتاب طب هاریسون را آتش زد و به من گفته شد که چرا در این زمینه مداخله نکردی؟ اما مداخله وزیر یک کشور در این موضوع مثل این می‌ماند که در زمان ابن سینا یک بیابانگرد کتاب "قانون" را آتش بزند و بخواهند نسبت به وی واکنش داشته باشند، بنابراین ورود به چنین موضوعاتی ارزش ندارد؛ چرا که این ورود موجب خواهد شد که این گونه افراد ارزش و بها پیدا کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: به نظر من قبل از وزیر بهداشت باید حوزه‌های علمیه در واکنش به اقدام این فرد در سوزاندن کتاب مرجع پزشکی فریاد بزنند و باید علما عمامه زمین بگذارند؛ چرا که این اقدام وهن اسلام و تشیع بود؛ این که کتاب هاریسون را یک نادان و بی‌سواد آتش بزند، قدر و منزلت هاریسون تنزل پیدا نمی‌کند.

وزیر بهداشت ادامه داد: اقدام فرد نادان در آتش زدن کتاب مرجع پزشکی یک نوع وهن نظام اسلامی به شمار می‌رود؛ چرا که زمانی که رهبر این کشور به سلول بنیادی و بایوتکنولوژی اصالت می‌دهند و همه را به عرصه‌های تکنولوژی نو دعوت می‌کنند، حالا اگر کتاب طب دنیا توسط یک جاهل آتش زده می‌شود، این‌که یک چهره زمخت و طالبانی از اندیشه روحانیت تشیع این نوع تصویر را درجهان نشان می‌دهد، من نباید فریاد بزنم؛ چرا که جمع ما به جهل آن فرد نسبت به علم پزشکی آگاه است و اگر هم این فرد مشکلی دارد، مشکل از سوی مشتریان او است.

دکتر نمکی همچنین خاطر نشان کرد: اگر بیماران نادان به این فرد نادان که کتاب پزشکی را آتش می‌زند، مراجعه می‌کنند؛ مشکل ما نیست، مشکل از مشتریان است. به هر ترتیب ما به هیچ عنوان به این نوع عرصه‌ها ورود نخواهیم کرد. قطعا روحانیت شیعه مترقی که همواره پیشتاز تحولات علمی در دنیا هستند، باید ورود کنند که خوشبختانه آیت‌الله اراکی و برخی دیگر از بزرگان حوزه به این موضوع ورود کردند، بنابراین من در این زمینه ورود نخواهم کرد؛ چرا که ورود به این نوع موضوعات بهای این نوع افراد را افزایش می‌دهد، اما انتظار من از مسوولان دانشگاهی این است که به طب سنتی بپردازند و برای آن جایگاه تعریف کنند، چرا که وقتی دنیا در این زمینه حرفی برای گفتن نداشت، ما ابوعلی سینا را داشتیم؛ بنابراین لازم است با جایگاه دادن به این طب و راه‌اندازی دانشگاه‌های طب سنتی می‌شود به اهمیت این علم پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha