• یکشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98102922600
  • خبرنگار : 71368

گلایه عضو شورا از بی توجهی شهرداری به تعیین تکلیف طرح‌های پایتخت

گلایه عضو شورا از بی توجهی شهرداری به تعیین تکلیف طرح‌های پایتخت

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران از بی توجهی شهرداری به تعیین تکلیف طرح‌های موضعی و موضوعی پایتخت گلایه کرد.

به گزارش ایسنا، زهرا نژاد بهرام در تذکری در خصوص عدم تعیین تکلیف طرح‌های موضعی و موضوعی پایتخت گفت: در ابتدای سخنانم جا دارد که به سالگرد واقعه پلاسکو و جان باختن آتش نشانان اشاره کنم و باز هم از بنیاد شهید درخواست می‌شود که جان باختگان این حادثه را شهید اعلام کنند.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به لزوم تعیین تکلیف طرح‌های موضعی و موضوعی تصریح کرد: مسئله تهیه و تعیین تکلیف اراضی نیازمند طرح‌های موضعی ویژه‌ است اما ۵۲ طرح موضعی و ۷۸ طرح موضوعی که پیوست چهارم طرح جامع شهر تهران بودند در طول ۱۲ سال گذشته مورد غفلت قرار گرفته و از معضلات جدی شهر تهران به شمار می‌آید.

وی با بیان این که در برنامه پنج ساله سوم شهر تهران مقرر شد شهرداری تهران ظرف مدت شش ماه نخست امسال ضمن پایش طرح‌های موضعی و موضوعی نسبت به اولویت بندی و همچنین تهیه برنامه زمانی برای اجرای این طرح‌ها اقدام کند گفت: تنها چند ماه تا پایان سال مانده و هنوز این مهم به سرانجامی نرسیده است.

نژاد بهرام با اشاره به عدم تعیین تکلیف ۱۵ هکتار از اراضی فوقانی تونل رسالت که تحت عنوان مسیر طبیعت معرفی شده گفت: شهرداری در سال ۹۴ مسابقه طراحی برای این مسئله برگزار کرده و به سه طرح برگزیده جایزه داده اما بررسی‌ها نشان داده که معاونت شهرسازی شهرداری مجددا به دنبال انعقاد قرارداد با مشاور جدید برای تهیه طرح است.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران به بوستان ۲۷۰ هکتاری ولایت نیز اشاره کرد و گفت: بیش از یک دهه از واگذاری این زمین به شهرداری تهران می‌گذرد و هزینه‌های قابل توجهی نیز صرف شده است اما متاسفانه به نتیجه نرسیده است و حتی برگزاری مسابقه طراحی مدل مفهومی برای بوستان ولایت نیز به سرانجام نرسیده است که در همین راستا به شهرداری تهران تذکر می‌دهم که در این زمینه پیگیری جدی و مصممی داشته باشد و هر چه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های موضعی و موضوعی شهر تهران اقدام کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha