مسعود شریفی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: متولی اصلی این پروژه وزارت بهداشت بوده و وزارت راه و شهرسازی تنها سازنده این پروژه است و در همین راستا این وزارت بهداشت است که باید پیگیر جذب اعتبارات برای این پروژه باشد.
وی اعتبار لازم برای ساخت ساختمان این بیمارستان را با قیمتهای فعلی بیش از 600 میلیارد تومان عنوان کرد وافزود: تامین این میزان اعتبار از محل بودجه دولتی سخت است و در همین راستا بهتر است از شراکت یک سرمایه گذار برای پیشبرد پروژه استفاه کرد. در حال حاضر هم وزارت بهداشت به دنبال جذب سرمایه گذار برای این پروژه است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با اشاره به شروع این پروژه از سال 1395 گفت: بخشی از علت تاخیر در اجرای این پروژه، در کنار کمبود اعتبارات مربوط به پیدا کردن زمینی مناسب برای این بیمارستان بود.
وی افزود: برخی به محل فعلی ساخت این بیمارستان انتقاد هایی دارند، اما اینکه بخواهیم زمینی مناسب از هر نظر برای بیمارستانی که قرار است در مساحت 54 هزار مترمربع احداث شود پیدا کنیم، بسیار دشوار است.
شریفی با بیان اینکه در حال حاضر پروژه در مرحله فنداسیون قرار دارد، گفت: اگر اعتبار لازم برای ساخت این پروژه تامین شود، ظرف سه تا چهار سال آینده می توان این پروژه را به بهره برداری رساند.
وی یادآور شد: امسال 60 میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه لحاظ شده که به نسبت اعتبار سالهای گذشته رشد چشمگیری داشته و این میزان اعتبار موجب فعال شدن پروژه و پیشبرد کارهای آن شده، اما برای ساخت این پروژه و تکمیل آن باید برنامه ویژه ای دیده شده و حتما جذب سرمایه گذار صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات