به گزارش ایسنا، احمد فاطمی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: قانون اساسی میراث شهدا و خون بهای ملت ماست؛ تنها نهاد ذیصلاح برای تقنین و امر قانونگذاری، مجلس شورای اسلامی است. مطابق بیانات صریح حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری مجلس در راس امور است و باید در راس امور باقی بماند. مجلس عصاره فضایل ملت است.
وی تاکید کرد: تضعیف مجلس و ایجاد ساختارهای موازی، پای جمهوریت نظام را در درازمدت لنگ خواهد کرد و اگر در موارد خاص و بنا به مصالحی اختیارات خاص به برخی از نهادها و اشخاص حقوقی داده شده باید تدبیر شده تا به نحو محدود از این اختیارات خاص استفاده شود و از تفسیر موثق و گسترش دامنه اختیارات اکیدا خودداری شود.
این نماینده مجلس با انتقاد از تغییر تعرفه واردات خودرو از ۶۰ به ۱۰۰ درصد در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در کمیسیون تلفیق روزها و هفتهها در خصوص واردات خودرو کار کارشناسی شده است و ارز کافی اختصاص داده شد اما یک شبه با یک قیام و قعود همه اینها بر باد رفت و ما از این جهت انتقاد داریم.
وی تاکید کرد: آفتهای زیادی جامعه ما را تهدید میکند، آفتهایی که اعتماد ملت را نشانه گرفته است و این موضوع ما را نگران میکند و باید نگران کند. تبعات این آفتها به غایت وحشتناک است. اولین آفت فقر است که خود معلول بسیاری از علتها و دلایل آشکار و پنهان است. فقر عجب واژه نازیبایی است که رویای کودکان ما را بر باد میدهد و میمیراند. فقر رویاهای نوجوانان و جوانان ما را میکشد و قصه کودکانی است که بوی آغشته از زباله گردی عطر تنفسشان را نشانه رفته است. فقر خانواده، اعتقاد، دین، ایمان و مرزهای اخلاقی جامعه را نشانه میرود.
این نماینده مجلس بیان کرد: آقایان مسئول سیاستهای غلط و تدابیر نامناسب و ناهماهنگ را پایان دهید و طرحی نو اندازید. البته تاثیرات شگفت تحریمهای ظالمانه و جنگ تمام عیار اقتصادی را نمیخواهم انکار کنم اما آیا در داخل کشور مدیران ما، مسئولین، وزرا و تصمیمسازان بسترها لازم را فراهم کردند و برای نخبگان ارج و قرب قائل شدیم؟ آیا به تولید و خلق ثروت که اولین گام برای فقرزدایی است اهتمام داشتهایم؟ به تولیدکنندگان و کارآفریدان فرصت بروز و ظهور دادهایم و بانکها را برای ارائه تسهیلات تکلیفی به خط کردهایم؟
فاطمی آفت دوم را ناکارآمدیها و بیعرضگیها عنوان و اظهار کرد: این پدیده اعتماد نخبگان و شایستگان را هدف گرفته است. آفت سوم تندرویها و گرفتار شدن در حصار تنگ نظری متوهمانه است، تندرویها و نگاههای متعصبانه، عقلانیت و خردگرایی را در آوردگاه نفسانیت و خودحق پنداری ذبح میکند. تندروی نکنیم. مجلس باید برآیند وحدت، عقلانیت و خردگرایی باشد و هویت ملت و وحدت ملت را نشان دهد.
انتهای پیام
نظرات