اسماعیل عبادی در گفتوگو با ایسنا، افزود: هر سالی که در جریان مسابقات کسب سهمیه المپیک قرار میگیریم کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون بیشترین توجه خود را معطوف رشتههای المپیکی قرار میدهند و رشتههای غیرالمپیکی به فراموشی سپرده میشوند. البته این دلیل نمیشود چون ریکرو باید در مسابقات کسب سهمیه المپیک شرکت کند اردوهای کامپوند تعطیل شود و مورد توجه قرار نگیرد.
وی گفت: چون فدراسیون از نظر منابع مالی در شرایط بد اقتصادی قرار دارد شاید این کمتوجهی از روی اجبار باشد که فدراسیون در کنار برنامهریزی برای تیم ریکرو، قادر به برگزاری اردوی تیم ملی کامپوند نیست. به هر صورت معتقدم این نوع نگاه به رشتههای غیرالمپیکی منطقی نیست و سبب افت رنکینگ کمانداران کامپوند میشود.
دارنده مدال نقره بازیهای جهانی لهستان پیرامون این پرسش که آیا تصور نمیکنید این گونه نگاه تبعیض آمیز و عدم حمایت فدراسیون از کمانداران کامپوند سبب کنارهگیری کمانداران مطرح این رشته از تیم ملی شده است، اظهار کرد: هر کمانداری برای رفتن از تیم ملی میتواند دلایل خاص خود را داشته باشد و نمیتوان این طور عنوان کرد که به خاطر عدم حمایت فدراسیون از تیم ملی جدا شدند. مثلا خود من به خاطر زندگی شخصی و مشغله کاری زیاد دیگر فرصت کافی برای حضور در تیم ملی را نداشتم.
عبادی همچنین در خصوص افت جایگاه تیم کامپوند ایران در رنکینگ جهان افزود: زمانی میتوانیم جایگاه خود را در رنکینگ اول یا دوم جهان حفظ کنیم که در طی سال علاوه بر شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان در 4 مرحله کاپ جهانی نیز شرکت کنیم و به فینال این مسابقات راه پیدا کنیم. الان شرایط به گونهای است که کمانداران در طول سال شاید امکان حضور در یک یا دو مسابقه را داشته باشند که این برای جلوگیری از افت رنکینگ کمانداران کامپوند کافی نیست.
وی در پایان پیرامون این پرسش که آیا قصد بازگشت به تیم ملی به عنوان بازیکن یا مربی را دارید؟ گفت: به عنوان بازیکن نه اما امکان دارد به عنوان مربی تیم ملی فعالیت خود را در تیروکمان ادامه دهم.
انتهای پیام
نظرات