به گزارش ایسنا، وزنه برداری ایران برای المپیک توکیو تنها می تواند دو سهمیه داشته باشد و اکنون هم در تلاش است که بتواند به همین دو سهمیه برسد و در حال گذراندن روزهای سختی است. در ماه آوریل که مسابقات قهرمانی تمام قاره ها برگزار می شود، دیگر تکلیف سهمیه های المپیک هم مشخص خواهد شد، از این رو وزنه برداران ایران هم در این دو، سه مسابقه گزینشی المپیک باقی مانده باید بهترین عملکرد را داشته باشند تا با کسب امتیاز بالا یا در بین هشت نفر اول اوزان خود قرار بگیرند و یا بهترین نفر قاره آسیا شوند تا واجد شرایط برای دریافت سهمیه باشند.
اما نکته مهم دیگر این است پس از گرفتن دو سهمیه هم خیال ایران راحت نخواهد شد و روز های دلهره آور ایران برای از دست ندادن سهمیه تا خود المپیک ادامه دارد.
با توجه به تغییر سیستم کسب سهمیه المپیک در وزنه برداری، سهمیه تنها به فرد داده میشود نه کشور، بنابراین هر اتفاقی هم بیفتد امکان جایگزینی به هیچ عنوان وجود ندارد و سهمیه به نفر بعدی در رنکینگ (چه ایرانی باشد چه خارجی) داده میشود. یعنی اگر ایران بتواند هر دو سهمیه ممکن را بگیرد، در صورتی که یکی از نماینده های ایران تا المپیک مصدوم شود و شرایط حضور در المپیک را نداشته باشد بنابراین ایران نمی تواند فرد دیگری را اعزام کند و عملا آن سهمیه از دست می رود مگر اینکه نفر پس از ورزشکار مصدوم در رنکینگ، ایرانی باشد.
آتیلا آدامفی مدیر اجرایی فدراسیون جهانی وزنه برداری در گفتگو با ایسنا با تایید این موضوع گفت: "سهمیه ها انفرادی است و اگر ورزشکاری که واجد شرایط برای حضوردر المپیک است، آسیب ببیند کشورها نمی توانند یک ورزشکار دیگر را جایگزین کنند."
با توجه به اینکه وزنه برداری رشته سنگینی است و هر چه فشار تمرینات بیشتر شود، احتمال آسیب دیدگی هم هست بنابراین زمانی که دو نفر اعزامی مشخص شدند، هم آنها و هم کادرفنی روز های سختی را پیش رو دارند تا مبادا در اثر مصدومیت هم ورزشکار المپیک را از دست دهد و هم یکی از دو سهمیه ایران بسوزد.
انتهای پیام
نظرات