• یکشنبه / ۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98100100309
  • خبرنگار : 71431

آلودگی هوا ماموران راهور را هم به بیمارستان فرستاد

۳ میلیون جریمه معاینه فنی برای ۸۸ هزار خودرو در تهران

۳ میلیون جریمه معاینه فنی برای ۸۸ هزار خودرو در تهران

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از ثبت سه میلیون و ۲۰۰ هزار جریمه مربوط به معاینه فنی در پایتخت از ابتدای امسال تا پایان آبانماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگ رانندگی و انضباط ترافیکی که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: نخستین مرحله از جشنواره فرهنگ رانندگی و انضباط ترافیکی به نام جشنواره فراتر برگزار شد و در آن از فعالان عرصه ترافیک از جمله هنرمندان، فیلم سازان، مستندسازان، خبرنگاران، عکاسان و ... تقدیر شد.

وی ادامه داد: همچنین شماری از هنرمندان و چهره‌های شناخته شده نیز به عنوان سفیران فرهنگ ترافیک معرفی شدند.

هادیانفر در پاسخ به پرسشی در مورد وضعیت آلودگی هوا اظهار کرد: پلیس راهور در خصوص آلودگی هوا گزارش کاملی را به رئیس قوه قضائیه، وزیر کشور، رئیس سازمان بازرسی و هر مسئول دیگری که لازم است در مورد آلودگی هوا اطلاعات داشته باشد موضوع را نوشته و ارسال کرده است.

وی با اشاره به ماده ۸ قانون هوای پاک اظهار کرد: بر اساس این قانون خودروهای فاقد معاینه فنی روزانه ۵۰ هزار تومان جریمه خواهند شد که این اقدام از سوی پلیس در حال انجام است. بطوری که تنها در شهر تهران و از ابتدای سال تا پایان آبان ماه سه میلیون و ۲۰۰ هزار مورد اعمال قانون نداشتن معاینه فنی برای بیش از ۸۸ هزار دستگاه وسیله نقلیه صادر شده است.

آسیب دیدگی برخی از ماموران راهور در پی آلودگی هوا

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: آلودگی هوا به روی سلامت ماموران ما نیز تاثیر گذاشته است. به طوری که در روزهای اخیر چندین تن از پرسنل ما راهی بیمارستان شدند اما با این وجود همکاران من در سراسر شهرها حضور داشته و نسبت به روانسازی و مدیریت ترافیک اقدام می‌کنند.

وی در مورد برخورد با خودروها و کامیون‌ها نیز گفت: کامیون‌هایی که در ساعت غیرمجاز وارد معابر شوند اعمال قانون شده و هم اعمال ماده ۱۸ می‌شود. همچنین با تمام کامیون‌های آلاینده نیز برخورد خواهد شد.

هادیانفر در ادامه به اتوبوس‌های شهری نیز اشاره کرد و گفت: اتوبوس‌های گازوئیل سوز متعلق به شهرداری‌ها به ویژه در شهرداری تهران نیز باید نوسازی شوند. متاسفانه ۶۰ درصد از این اتوبوس‌ها در سن فرسودگی هستند که شهرداری تهران باید تمهیدات لازم برای نوسازی آنها را انجام دهد.

وی در مورد برخی از مصوبات کارگروه کاهش آلودگی شهر نیز اظهار کرد: در مورد این جلسه طرح زوج و فرد از درب منازل اجرا شد اما خودروهایی که ۲۰ روز از فرصت خود را در فصل پاییز استفاده نکرده بودند می‌توانستند در شهر تردد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۱ ۱۴:۳۵

سلام مگه ماموران راهنمایی ورانندگی از جنس دیگه ای هستن تو این آلودگی بیادسرکارباشن هب اونا رو هم تعطیل کنیین این همه دوربین وامکانات الکترونیکی خانوادشون چه گناهی کردن که بایدیه عمر مریضداری کنن!!!!!

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۱ ۱۷:۳۹

سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، در خصوص آلودگی هوا فرمودید فقط در تهران سه میلیون و 200 هزار جریمه نداشتن معاینه فنی برای بیش از 88 هزار خودرو صادر شده است. سردار عزیز، قطعا میدانید که آلودگی هوا با صدور جریمه برطرف نمیشود چون از میلیونها جریمه فوق الذکر دست کم دویست فقره اش برای خودروی من صادر شده که فقط بدلیل عمل نکردن چراغ دنده عقب موفق به دریافت معاینه فنی نشده ام. اشکالی که ناشی از ارور یونیت گریبکس بوده و رفعش فقط با پایین آوردن گریبکس و پرداخت هفت هشت میلیون تومان برطرف میشود. نتیجه اینکه ماشین من یکی از هزاران ماشینی است که با وجود قرار گرفتن در استانداردهای قانونی شما در خصوص آلودگی هوا، معاینه فنی ندارد. صاحبین چنین ماشینهایی اگر پول هم نداشته باشند ناچارند جریمه شدن را تحمل کنند که البته چون جریمه ها را عادلانه نمی دانند پرداخت هم نمی کنند. با یک جمع بندی ساده میتوان نتیجه گرفت که صدور بی رویه و اتوماتیکوار اینگونه جریمه ها، نه کمکی به رفع آلودگی هوا و یا حتی جلوگیری از افزایش آلودگی کرده و نه حتی پولی به خزانه دولت اضافه می کند

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۱ ۱۷:۴۰

کاش بجای تعداد جریمه ها، برایمان از اقداماتی که برای ارتقای کیفیت خودروها با خودروسازان کشور صورت داده اید می گفتید که حداقل امید به داشتن هوای پاک در آینده را در ذهن ما زنده نگه میداشت.