• شنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98093022154
  • خبرنگار : 71614

با همکاری «شرکت شهر سالم» صورت می‌گیرد

پایش سلامت آتش‌نشانان طی سال جاری

پایش سلامت آتش‌نشانان طی سال جاری

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برنامه ریزی برای پایش‌ سلامت آتش‌نشانان با همکاری شرکت شهر سالم شهرداری تهران طی سال جاری خبر داد.

مهندس مهدی داوری در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: یکی از مواردی که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد توجه به سلامت آتش‌نشانان و احوالات آن‌ها است چرا که همانطور که می‌دانیم آتش‌نشانی از دسته مشاغل سخت و زیانبار است و اثرات جانبی بسیاری دارد. 

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه در همین زمینه برنامه ای در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران وجود دارد، گفت: اسم این برنامه «پایش سلامت آتش‌نشانان» است که قرار است در این برنامه به سلامت آتش‌نشانان توجه بیشتری شود.

وی افزود: در سال ۹۷ تاحدودی این طرح به مرحله اجرا درآمد و بخشی از این پایش‌ها انجام شد. در سال جاری نیز قرار است تا اقدامات جامع تری را با «شرکت شهر سالم» که  زیر مجموعه شهرداری تهران است آغاز کنیم تا برنامه «پایش سلامت آتش‌نشانان» به صورت جدی تر و جامع تری مورد توجه قرار گیرد.

داوری در پایان درباره اینکه تاکنون در این زمینه چه اقداماتی انجام شده است گفت:‌ در واقع آیین نامه پایش سلامت در سازمان آتش‌نشانی تهران تدوین شده است اما باید برای اجرای کامل تامین اعتبارات آن انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha