مصطفی آزادبخت چهارشنبه ۲۷ آذر در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان همدان، با تشکر از نقش مثبت اصحاب رسانه در ارائه اخبار مربوط به موادمخدر، اظهار کرد: رسانه ها این جلسات را به شکلی بازتاب دهند تا باعث تضعیف روحیه مردم نشود.
وی با تأکید بر امیدافزایی در جامعه، بیان کرد: در موضوع امیدافزایی مقام معظم رهبری و امام راحل فرمایشات زیادی بیان کردند و شهدای زیادی در این حوزه دادیم، از این رو اصحاب رسانه نیز امید را در درون مردم وارد کرده و در انتقال مسائل همزمان نقاط قوت و اقدامات انجام شده را نیز منتشر کنند.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه هر جا مردم بسیج شدند ما پیروز میدان بودیم، خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزه توزیع و پخش موادمخدر هستند، در راستای خدمت به دشمن کار می کنند و ما وظیفه پیشگیری و مقابله را داریم.
وی به نقش بسیج و سپاه در همه عرصه ها اشاره و تأکید کرد: سپاه با وجود اینکه مسئولیتی در قبال پیشگیری و درمان معتادان ندارد، با این حال زحمات زیادی کشیده و کارکنان نیروی انتظامی نیز شب و روز ندارند چرا که قاچاقچیان به راحتی در تله نمی افتند و پلیس های ما با تمام توان به میدان آمدند.
آزادبخت وحدت و هم افزایی مسئولان در استان را بسیار موفق عنوان کرد و یادآور شد: با وحدت و هماهنگی های به عمل آمده ثبت نام کاندیداهای انتخابات مجلس به بهترین شکل ممکن انجام پذیرفت.
این مقام مسئول ارگان ها و نهادهای استان را بسیار توانمند معرفی کرد و ادامه داد: هلال احمر محبوبیت بالایی در بین مردم دارد و از طریق همین اعتماد و محبوبیت مردم، موضوع پیشگیری و آسیب های موادمخدر را مطرح کند.
وی تصریح کرد: انقلاب در راستای سیر تکاملی خود رویدادهای مهمی را پشت سرگذاشته که یکی از این پارامترهای مهم وحدت حوزه و دانشگاه است به طوریکه دشمنان به دنبال جدا کردن این دو قطب بوده اند و امروزه به عنوان دو قطب علمی برای کشور هستند.
معاون استاندار همدان درباره اردوگاه نهاوند نیز گفت: جلسه ای در ماده ۱۶ در نهاوند گذاشته شود و مدیران متولی با حضور سردار مؤمنی در آنجا حضور پیدا کنند.
فرمانده سپاه همدان نیز گفت: یک سال گذشته جلساتی با ریاست سازمان و شورای مبارزه با موادمخدر داشتیم که پیشنهاد داده شده بود که اردوهای کار در شهرستان ها زده شود و همدان جز استان های اجرای این طرح درنظر گرفته شد.
سردار مظاهر مجیدی افزود: پس از بررسی های انجام شده شهرستان نهاوند را مناسب برای اجرای طرح اردوگاه کار برای معتادان انتخاب کردیم و از اردوگاه بهزیستی پنج هکتار را برای این طرح جدا کردیم و ساخت و سازها از فروردین ۹۸ آغاز شد. در آینده نزدیک، ظرفیت مجموعه بسیج و سپاه را روی کار می آوریم.
نیز گفت: اردوگاه در درمان پس از اعتیاد بیشتر جنبه صیانت را دنبال می کند و این اردوگاه بیشتر اشتغال محور است.
سرهنگ شهرام صادقی با بیان اینکه ساختمان اردوگاه آماده است اما در موضوع آب شرب با مشکل مواجه هستیم، ادامه داد: حصارکشی بیرونی باید محوطه سازی و فضای ورزشی مورد نیاز این مجموعه تأمین شود همچنین سرمایش و گرمایش اردوگاه ناقص است. ۵۵ میلیارد و ۵۶ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال برآورد ریالی مورد نیاز اردوگاه است.
معاون اجتماعی سپاه همدان با ضرورت ورود تیم درمان و علوم پزشکی در این مجموعه، ادامه داد: نیاز به ورود شهرداری ها، شورای شهر، علوم پزشکی و قوه قضائیه است.
۵۵ درصد زندانی های همدان معتاد هستند
معاون دادستان همدان نیز با بیان اینکه مراقبت های پس از خروج مهم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: ۵۵ درصد جمعیت زندانی های استان معتاد هستند و این در حالیست که این آمار در برخی استان ها ۴۵ درصد است.
منصوری تبار با بیان اینکه با وجود اینکه وظیفه سپاه ساخت اردوگاه معتادان نیست اما خوب ورود پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: سال گذشته اعلام کردند این اردوگاه ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال هم همان میزان است.
انتهای پیام
نظرات