• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98092417933
  • خبرنگار : 71451

اظهار نظر شهیدی درباره پرداخت معوقات ایثارگران

اظهار نظر شهیدی درباره پرداخت معوقات ایثارگران

رئیس بنید شهید و امور ایثارگران گفت: پرداخت مبالغ باقی مانده معوقات از سال ۱۳۹۵ تا امسال نیازمند هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش ایسنا،‌ حجت‌الاسلام‌ سید محمدعلی شهیدی در دیدار با جمعی از دختران فرزند شهید شاغل در ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با اشاره به گستردگی و جمعیت بالای جامعه ایثارگری توضیح داد: در ابتدای انقلاب اسلامی و زمانی که امام خمینی (ره) دستور تأسیس بنیاد را صادر کردند، جمعیت شهدا تعداد محدودی بود. با وقوع جنگ تحمیلی این تعداد افزایش بسیار زیادی یافت و امروز خانواده‌های حدود ۲۳۰ هزار شهید زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.


وی ادامه داد: آمار شهدای کشورمان به دلیل حوادث و اتفاقات گوناگون همچنان در حال افزایش است. همچنین ۵۶۲ هزار جانباز و ۴۳ هزار آزاده نیز تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند.


شهیدی با اشاره به ابتدای حضور خود در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در آن زمان جلسات متعددی را با تمام گروه‌های ایثارگری برگزار کردیم و پس از شنیدن نظرات آن‌ها در موارد گوناگون مشکلات موجود شناسایی شد. بر همین اساس برنامه‌ای ۶ ساله در قالب سه برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تهیه شد.


معاون رییس جمهور افزود: نخستین اولویت بنیاد در برنامه کوتاه‌مدت پرداخت معوقات ایثارگران بود. این معوقات با رقمی بالغ بر ۵ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان از سال ۱۳۷۶ باقی مانده بود که در مدت یک سال و نیم نخست حضور در بنیاد به خانواده‌های شهدا و ایثارگران پرداخت شد. معوقات مربوط به سال‌های ۱۳۹۲، ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ نیز به‌تدریج پرداخته شد و معوقات سال ۱۳۹۵ نیز در ۱۶ استان پرداخته شده است.


شهیدی با بیان اینکه پرداخت معوقات ایثارگران باعث ایجاد آرامش و افزایش اعتماد شد یادآور شد: پرداخت مبالغ باقی مانده معوقات از سال ۱۳۹۵ تا امسال نیازمند هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و امیدواریم شرایط به‌گونه‌ای پیش برود که بتوانیم هرچه سریع‌تر این معوقات را نیز پرداخت کنیم.


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع درمان ایثارگران را اولویت دیگر بنیاد دانست و گفت: بیمه تکمیلی درمان ایثارگران تا مقطعی بر عهده شرکت بیمه ایران بود، اما به دلیل مشکلات اعتباری و بدهی‌های ایجاد شده برای این شرکت، بیمه ایران از چند سال پیش در مناقصه بیمه تکمیلی درمان ایثارگران حضور نیافت. در سه  سال اخیر شرکت بیمه دی به‌عنوان برنده مناقصه عهده‌دار این بیمه است و وظایف خود را به‌خوبی انجام می‌دهد.


 نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مسئله اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: در سال اول حضور در بنیاد با رقم ۶۸ هزار ایثارگر جویای شغل روبرو بودیم. در طی ۶ سال گذشته تلاش کردیم با روش‌های مختلف از جمله استفاده از ظرفیت‌های استخدامی دستگاه‌ها، اشتغال‌زایی و حضور ایثارگران در سازمان‌های اقتصادی وابسته به بنیاد برای ۱۰۲ هزار نفر از ایثارگران شغل ایجاد کنیم.


معاون رییس جمهور ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر دیگر از ایثارگران نیز به جمع افراد جویای شغل پیوسته‌اند و تلاش می‌کنیم برای این عزیزان نیز اقداماتی در جهت ایجاد شغل انجام شود. همواره تلاش کرده‌ایم از موضع برابر به خانم‌ها و آقایان بنگریم و خوشبختانه در حال حاضر خانم‌ها به‌خصوص فرزندان شاهد خانم شاغل در بنیاد در بخش‌های مهم و حساسی و رده‌های مدیریتی مشغول به کار و خدمت هستند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۶ ۰۱:۱۸

لطفا همینجوری تلاش کنید اجرتون با خدا

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۱ ۰۵:۴۵

تلاش نکردید،نکردید دیگه ارزشی نداره ،اجرتون با امام حسین