• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98091712176
  • منبع : مطبوعات

چرا «ایسنا» مهم است؟

چرا «ایسنا» مهم است؟

اگر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در سپهر رسانه‌ای کشور، همچنان از اهمیت برخوردار است، قطعاً تنها نه به این خاطر است که میلیون‌ها خبر را در دو دهه فعالیت خود، توسط صدها خبرنگار و دبیر و سردبیر منتشر کرده است، حتی نه به‌خاطر بزنگاه‌هایی است که نقش رسانه‌ای ملی خود را به‌خوبی ایفا کرده و برای مردم و مسئولان، هزینه‌های ملی را کاهش داده، منافع ملی را بالا برده و مطلوبیت‌های ملی را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا، علی متقیان مدیرعامل ایسنا در ادامه یادداشت خود در روزنامه ایران نوشت: ایسنا اگر مهم است، حتی نه‌تنها به این‌خاطر است که صدها نیروی فعال و دانشجوی پرانرژی و خوشفکر را در ۲۰ سال گذشته پرورش داده، به نیروهای رسانه‌ای فعال تبدیل و به ساختار رسانه‌ای کشور تزریق کرده است. خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، همچنان مهم است، چون همراه با نشاط جوانی، یک آرمانخواهی، عدالت‌طلبی، آزادیخواهی، دین و ارزشمداری توأمان، هم صدای بی‌صدایان جامعه بوده، هم راوی صادق هیاهوها. هم با تمام وجود، در خدمت مردم کشورش مانده است، هم محملی قابل اعتماد و اتکا برای دولتمردان و مسئولان کشور بوده است. ایسنا مهم است، چون با ترکیب مکمل تجربه‌داران ۲۰ساله‌اش در کنار جوانان خوش‌آتیه‌ای که حالا سن‌شان به‌ اندازه عمر کاری و سابقه همکاران پیشکسوت‌شان است، فرآیندی فعال و پویا را حفظ کرده است که مانند دریا، یک لحظه آرام نمی‌نشیند، تا مبادا بوی ماندگی مرداب بر آن چیره شود. ایسنا مهم است، چون همچنان در تلخی‌ها، امید را جست‌وجو می‌کند، در دهشتناکی‌ها، جوانمردی را می‌کاود و در کوران ناملایمت‌ها، امنیت و آرامش را برای کودکان وطنش، جوانان برومند و مردمش، مطالبه می‌کند.
حال که در آستانه‌ دهه‌ سوم عمر این سرمایه ملی، یعنی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قرار داریم، امیدوارم که این نهال دیروز که حالا به برنایی رسیده است، همچنان و همیشه، درختی تناور شود؛ همچنان سبز، همچنان بشاش و همچنان پرُبار. امیدوارم که از دل و جوار این درخت پربرکت، جوانه‌هایی سر بزند که به فضای آگاهی‌افزایی کشور، مدام افزوده شود و با رسانه‌هایی مطلوب‌تر، زندگی و فردایی بهتر را برای تک‌تک آحاد ایران اسلامی‌مان شاهد باشیم. بسیار امیدوارم که حاصل تجربه‌های این عمر ۲۰ساله که قطعاً بسیار بیش از ۲۰ سال عادی را شامل می‌شود، پژوهشکده رسانه ایسنا، مدرسه رسانه ایسنا و موزه مطبوعات ایسنا، محملی عمومی شود برای جنبه‌های علمی و دانشگاهی فعالیت رسانه‌ای که قطعاً مناسب‌ترین بستر آن، جهاد دانشگاهی است که ایسنا خود مولود آن است. باشد که با حمایت خبرگان، کارشناسان، استادان و مسئولان مربوط، چنین آرزویی را در آینده نزدیک به نظاره بنشینیم که خیر عمومی است و منفعت ملی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۱۸ ۰۸:۴۷

ما هم به ایسنا اعتماد کرده ایم. ما هم امیدواریم که در روزگار غلبه" زر و زور و تزویر" بر همه روابطمان، ایسنا بتواند خود را مصون و قابل اعتماد نگهدارد. ایسنا بتواند این افتخار را که گفته است " همراه با نشاط جوانی، یک آرمانخواهی، عدالت‌طلبی، آزادیخواهی، دین و ارزشمداری توأمان، هم صدای بی‌صدایان جامعه بوده، هم راوی صادق هیاهوها" بودن را صادقانه و بدور از کاسبکاری های رایج ادامه دهد.

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۱۸ ۲۲:۵۵

اعتماد به این همه محافظه کاری و روزه سکوت هفته آخر آبان!